Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın Yapımcısından Yeni Bilgiler Var

 
     Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın yapımcısı Davide Soliani geçtiğimiz gün katıldığı bir soru cevap etkinliğinde bazı konulara açıklık getirdi. Yakın gelecekteki DLC'ten yeni yamaya ve gelecek planlarına kadar pek çok konuda bilgiler verdi.
 
     Devam oyunuyla ilgili bir düşünceleri olup olmadığı sorusuna "Bundan keyif alırım, ayrıca onu duyarım" diyen Soliani, yeni gelecek DLC için çok sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Henüz net bir çıkış tarihi veremediğini ama yakın zamanda pek çok sürprizle oyuncuların karşısına çıkacaklarını açıkladı.
 
     Oyunu geliştirmeye başladıklarında Switch hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadıkları söyleyen Soliani "Neler olup bittiğini gördükten sonra gülümsedik. Çünkü kafamızdakilerle tam olarak uyuşan bir yapıyla karşı karşıyaydık" dedi.
 
     Doğru dengeyi kurabilmek için bazı hareketlerde ve mekaniklerde kısıtlamalar yapmak zorunda kaldıklarını, ayrıca gecikme ve donma gibi problemler üzerinde çalıştıklarını söyleyen yapımcı Ekim ayının ortalarında bir düzeltme yaması çıkarmaya hazırlandıklarını da sözlerine ekledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Mario + Rabbids Kingdom Battle Ubisoft Nintendo
Xbox Store, PlayStation 4 Ürünlerinin Reklamını Yaptı Overwatch'un Cadılar Bayramı Etkinliğinden 3 Yeni Kostüm Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kurt.

10.10.2017 17:50:06

0
Oyunu ben de çok beğendim, en güzel yanı zekanı kullanma olanağı sağlıyor. Mario oyunlarına yakışır kalitede bir iş yaptıkları için bu oyun özelinde Ubisoft'u kutlamak lazım.

BSC Misafiri

10.10.2017 17:39:01

0
Mükemmel bir oyun. 2. Oyunu gelirse kusursuz olacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario + Rabbids Kingdom Battle
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız