Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario + Rabbids Kingdom Battle ‘Donkey Kong Adventure’ DLC'si Çıktı

 
   Sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın ‘Donkey Kong Adventure’ indirilebilir içeriği Switch için çıkışını gerçekleştirdi.
 
   Donkey Kong Adventure indirilebilir içeriği yeni oynanabilir karakter Donkey Kong ile yeni güçler ve yeni keşfedilecek bir dünyada yeni bir hikaye sunuyor. Bu macerada Donkey Kong'a Rabbid Peach ve Rabbid Cranky karakterleri de eşlik ediyor.
 
   Donkey Kong Adventure indirilebilir içeriği Gold Edition ($79.99) ve Season Pass'in ($19.99) içinde bulunuyor. Ayrı olarak almak isteyenler için indirilebilir içeriğin fiyatı $14.99.
 
   Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Mario + Rabbids Kingdom Battle Ubisoft Nintendo
Tetris Effect için Dört Dakikalık Oynanış Videosu Ses Kalitesine Önem Veren Oyunculara ADATA’dan XPG EMIX H30 ve I30 Kulaklık

ProjectMan

3.7.2018 08:31:41

0
nintendo en son N64 serisine kendi öz ruhuna kavuşmuştu ! aradan zaman geçtikçe yeni çıkan tek şey teknik alt yapı altında N64 ruhunun yasımalarını ötesine geçemiyor ! donanım olarak 10 kat daha güçlü oyunlarda N64 ün heyecanını yakalayamıyor oyuncular hatta bir çok oyuncu emülatör veya bula bilirse eski orjinal konsolu alma çabası içinde ! ve işin ilginçi bunu yapanlar eski dönem oyuncuları değil yeni nesil oyuncular olması çok ilginçtir !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario + Rabbids Kingdom Battle
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız