Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Tennis Open'dan Yeni Detaylar


   Nintendo Direct 2012'de duyurulan spor oyunu Mario Tennis Open, ay sonunda Amerika ve Avrupa'da raflarda yer etmeye hazırlanırken, Nintendo oyunun içeriği hakkında daha fazla bilgiyi bekleyenlerle paylaştı. İşte yeni içerik detayları hakkında bilgiler:
 
Online Oyun: Mario Tennis Open dilerseniz co-op, dilerseniz multiplayer; wireless veya wi-fi olarak oynayabileceğiniz online bir alt yapıya sahip olacak. Ayrıca online skor tablolarını takip edebilir ve liderlerin son durumuna göz atabilirsiniz.
 
Ink Showdown: Mürekkep saçan topların ekranınızı karartmadan önce geri göndermeyi amaçladığımız, hızlı bir oynanış isteyen oyun modu.
 
StreetPass: Konsolun StreetPass özelliğini kullanan Mario Tennis Open'da, oyuna sahip olan arkadaşlarınızla bilgilerinizi paylaşacak, mini oyunlar oynayabilecek, Mii karakterinizi özelleştiren kıyafetler açabileceksiniz.
 
Açılabilir Karakterler:  Luma, Baby Mario ve Dry Browser gibi tanıdık simalar, oyun ilerleyişiniz esnasında belli kuralları yerine getirmenize istinaden oyunda açılabilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MyNintendoNews mario tennis open super mario bros super mario luigi princess peach yoshi tenis açık tenis nintendo 3ds
Xbox Live'da Mayıs Ayı İçerikleri (1 Mayıs 2012) Hitman: Absolution'dan Yeni Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.5.2012 20:04:46

0
3DS

BSC Misafiri

1.5.2012 19:55:46

0
Ay sonu çikicak diyor. Bilmem anlatabildim mi?

BSC Misafiri

1.5.2012 18:44:27

0
oyun wii u mu yoksa wii ye mi geliyor?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Tennis Open
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız