Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Golf: Super Rush Tanıtım Fragmanı

 
Mario Golf: Super Rush ile Mario Golf serisi, şimdiye kadarki en hızlı versiyonuyla geri dönüyor. Oyuncular, oyun 25 Haziran 2021'de Nintendo Switch'te çıkışını yaptığında farklı çok oyunculu modlarda veya tek başlarına çeşitli Mushroom Kingdom karakterlerine katılabilirler. Yeni fragman renkli kadroyu, yeni bir modu ve farklı parkurları tanıtıyor.
 
Öne çıkan özellikler şunlar:
 
Çeşitli oyun stilleri:
 
Basit kontroller: Basit tuş kontrolleri, hem yeni oyuncular hem de deneyimli profesyoneller için işi kolaylaştırır. Nişan almak, şut gücünü seçmek ve topu uçurmak bu kadar basit. Ek olarak, Joy-Con kumandasını golf sopası gibi tutarak hareket kontrollerini kullanmak mümkündür.
 
Yararlı araçlar: Kavisli bir vuruş, tehlikelerden kaçınmak için etkili bir tekniktir ve topa spin koymak, yere indikten sonra yuvarlanma şeklini etkiler. Eğimin açısına uyum sağlayan bir atış göstergesi ve araziyi okumayı kolaylaştıran bir tarama dahil olmak üzere parkuru fethetmeye yardımcı olacak çeşitli özellikler mevcuttur.
 
Tanıdık yüzler ve aile ve arkadaşlarla oynamak: Oyuncular, her biri farklı güçlere sahip ve kendi benzersiz özel hareketleriyle donatılmış 16 Mushroom Kingdom karakterinden oluşan bir kadro arasından seçim yapabilirler. Pauline, Chargin ’Chuck ve King Bob-omb seride ilk kez yer alacak. Oyuncular, farklı modlarda hem yerel hem de çevrimiçi olmak üzere en fazla üç oyuncuyla birlikte çim sahaya çıkabilir.
 
Çeşitli parkurlar: Standart sahalardan özel tehlikeleri olan sahalara kadar her tur golf farklıdır. Aralarından seçim yapabileceğiniz altı lüks yer var.
 
Çeşitli modlar:
 
Speed Golf: Yeni hızlı tempolu Speed Golf modunda, oyuncular ilk önce topu batırmak için birlikte golf oynar ve sahada yarışır. Topa doğru koşarken dayanıklılığı yeniden kazanmak ve parkurun çeşitli tehlikelerinden kaçınmak için eşyaları toplamak önemlidir. Oyuncular ayrıca zaferi kendi lehlerine çevirmek için özel çizgiler ve şutlar kullanabilirler.
 
Battle Golf: Speed Golf'ün daha çılgın bir çeşidi olan Battle Golf'te aynı anda dokuz delik oyunda. Üç delik atan ilk oyuncu zaferi talep eder, bu nedenle rakiplerin önünde durmak veya kaybetme riskini almak önemlidir.
 
Standard Golf: Standart Golf'te her vuruş sayılır ve en düşük puan kazanır.
 
Golf Adventure: Solo oyuncular, Mii karakterlerini Golf Adventure'daki prestijli bir golf kulübüne kaydederken çaylaktan profesyonele geçebilirler. Tanıdık Mushroom Kingdom karakterleriyle etkileşim kurarken, nasıl oynanacağını ve çeşitli zorlukların üstesinden gelmeyi öğrenebilirler. Tecrübe kazanmak, daha sonra çok oyunculu modlarda kullanılabilen karakterin seviyesini yükseltmeyi mümkün kılar.
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Mario Golf: Super Rush Nintendo Switch
Chivalry II Açık Beta Testi 27 Mayıs - 1 Haziran Tarihleri Arasında Düzenlenecek F1 2021 Deluxe Sürüme Dahil Olacak İkonik Sürücüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Golf: Super Rush
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız