Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Margot Robbie'den The Sims Filmi Geliyor

 
 
Electronic Arts tarafından biz oyun severlere sunulan yaşam simülasyon serisi The Sims beyaz perdeye uyarlanıyor. Açıklanan detaylara göre serinin uzun metrajlı bir film projesi şu anda yapım aşamasında yer alıyor.
 
Margot Robbie filmin yapımcılığını üstleniyor
 
 
 
The Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre filmin yapımcılığını Margot Robbie, Tom Ackerly, Josey McNamara ve Sophia Kerr üstleniyor. Ayrıca Roy Lee (Lego filmleri) ve Vertigo Entertainment'tan Miri Yoon'un yönettiği şirket LuckyChap de projeye (yapımcılık konumunda) dahil oluyor. LuckyChap, geçen yılın en çok hasılat yapan filmi Barbie'nin yanı sıra Saltburn'ün de yapımcılığını üstlendi.
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan yaşam simülasyonu oyun serisi The Sims'in ilk oyunu 2000 yılında piyasaya sürüldü. Seri kapsamında 4 ana oyununun yanı sıra birçok yan ürün ve genişletme paketi bizlere sunuldu. Seri içerisinde önemli bir yere sahip olan The Sims 4, 2014 yılında çıkışını gerçekleştirdi ve 5 yıl içerisinde 1 milyar doların üzerinde gelir elde etti. Oyun daha sonra Ekim 2022 tarihinde ücretsiz bir modeli benimsedi ve 70 milyondan fazla oyuncu sayısına ulaştı.
 
Electronic Arts şu anda Project Rene kod adında bir sonraki Sims oyununu geliştiriyor. Bu proje Ekim 2022 yılında duyuruldu ve şu ana kadar bildiğimiz kadarıyla oynaması ücretsiz bir yapıya sahip olacak. Aynı zamanda hem tek oyunculu hem de çok oyunculu bir oynanış modeli ile beraber gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle The Sims filmi
Final Fantasy VII Rebirth İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı The Alters Hayatta Kalma Deneyimini Üst Düzeye Çıkarmak İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.3.2024 14:43:28

0
“Zamba zimbo” tarzı sim diliyle konuşup altyazı mı koyacaklar acaba? Üstüne animasyon film de olmayacaksa harbiden gerçek hayattan farkı olmaz. Saçma olur yani

BSC Misafiri

22.3.2024 11:39:23

0
Gercek hayat simulasyonunun nasil bir filmi olabilir ki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız