Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Magic: Legends Oynanış Fragmanı

 
Yayıncı Perfect World Entertainment ve geliştirici Cryptic Studios, Magic: The Gathering! evreninde geçecek oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Magic: Legends için ilk oynanış fragmanını yayınladı.
 
Ayrıca Magic: Legends, Game Informer'ın Şubat 2020 kapağında yer alacak ve Game Informer bu ay boyunca websitesi üzerinden yeni oynanış görüntüleri ve yeni bilgiler dahil olmak üzere oyun hakkında çok sayıda içerik paylaşacak. gameinformer.com/magiclegends adresinden takip edebilirsiniz. 

Magic: Legends 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Beta kayıtları playmagiclegends.com/en adresi üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
Oynanış fragmanını ve Game Informer'ın videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Magic: Legends Perfect World Entertainment Cryptic Studios devasa çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oy
2020 Oyun Geliştiricileri Seçimi Ödülleri Adayları Açıklandı GTA V'in Vice City Modu, Vice Cry'dan Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

No Way Out

9.1.2020 01:26:50

0
Mobil oyun gibi birşey olmuş, hayal kırıklığı.

by_endless

8.1.2020 23:49:02

0
Diablo 4'den daha kaliteli duruyor :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Magic: Legends
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız