Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia II İçin 4 Yeni DLC Daha


 
     İlk oyununun yaptığı etkiyi yapamasa da bir çok otorite tarafından güzel sonuçlar alan Mafia II için yeni DLC'ler(indirilebilir içerik) gelmeye devam ediyor. 2K Games, oyun için dört adet yepyeni DLC'leri duyurdu.
 
     Her biri Steam, PSN ve XBL üzerinden $2.99 veya 240 Microsoft puanından satışa çıkacak olan bu DLC'ler, oyuna yeni kıyafetleri ve yeni araçları getiriyor. Ayrıca bu DLC'lerin, daha önce oyunu Amazon, Gamestop gibi bazı özel mağazalardan ön sipariş olarak satın alanlara verilen DLC'ler ile aynı olduğunu görüyoruz.
 
     Satışa çıkacak olan Vegas Pack, War Hero Pack, Renegade Pack ve Greaser Pack'in içeriklerine buradan ulaşabilirsiniz. Bu paketler için yayınlanan videoyu ise, aşağıdaki oynatıcı aracılığıyla izleyebilirsiniz.
 
     Bunların yanı sıra, Mafia II için duyurulan yukarıdaki paketler, bugün itibariyle satışa çıktı. Daha önce duyurulmuş Joe's Adventures için ise, bu yıl içinde satışa çıkacağı bilinmesine rağmen, kesin bir tarih henüz verilmedi.





Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mafia 2 PC PS3 Xbox 360 Aksiyon Mafia II 2K Games
Amerikalı Oyuncuların Sadece %6'sı DLC İndiriyor Kehanet: Dragon Quest X 3DS İçin Açıklanacak

Tenth Doctor

29.9.2010 02:28:57

0
bunlar vardıki zaten bende var bunlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia II
+ TAKİBE
AL
91 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız