Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Maestia’nın Yeni Güncellemesi Yazı Yaşatıyor!


     Yaz en sonunda Maestia - Rise of Keledus’a da uğradı. Free-to-play MMORPG fantezi oyunundaki yaz etkinliği pek çok özelliğiyle birlikte bugün başladı. Oyuncular bu sayede Maestia Lucky Spin’deki ender rastlanan eşyaları edinme şansı elde ediyor. Dahası oyuna yeni dahil olanlar sık oynadıklarında çok özel ödülleri de hak edecekler.

     Yılın bu sıcak dönemine uygun olarak, Temple Knight ve the Superion Guardiands takipçileri, şezlongların ve şemsiyelerle dekore edilen Maestia’nın dünyasına gerçek bir plaj atmosferini deneyimleyebilecek ve yazı hissedebilecekler. Küçük canavarların hakkından gelen başarılı canavar avcıları bikini ve mayo gibi kıyafetlerle takas edebilecekleri dalış gözlükleri kazanıyor. Bu aksesuarlar, gizli bir yaz kıyafetini de barındıran Maestia Swimsuit Box’ın bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

     Dahası free-to-play fantezi MMORPF oyundaki yeni Lucky Spin’de üstün kaliteli eşyalar oyuncuları bekliyor. Oyuncular indirim senetleri, altın, scroll ve diğer nadir bulunan parçalar için riske giriyor. Eğer çok şanslılarsa, altı parçalık ejderha zırhını bile satın alabilirler. Son olarak Maestia’ya yeni gelenler 30 dakikalık oyun süresinin ardından nadir bulunan ve kendilerine kostüm, gelişmiş eşyalar, canavarlardan altın düşme olasılığı veya sihirli scroll sağlayacak olan bonus paketleri dört gözle bekleyebilir.
 
     Maestia – Rise of Keledus hakkında daha fazla bilgi için http://maestia.alaplaya.net ziyaret ediniz.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Maestia: Rise of Keledus Gravity Interactive MMO RPG Free2Play
Limbo'nun Ardından Gelen Project 2 Uzun Sürebilir WRC 3'ten Monte Carlo Pisti Görselleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Maestia: Rise of Keledus
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız