Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Madden NFL 3DS Duyuruldu + İlk Ekran Görüntüleri


 
    Belki Amerika dışında pek ilgi görmüyor, ama NFL oyunlarının büyük bir oyuncu kitlesi bulunuyor. O nedenle hemen hemen her konsolda NFL oyunları görmek mümkün. 3DS'te de NFL oyunu görmesek şaşırırdık.
 
    Electronic Arts'ın duyurusuna göre Madden NFL 3DS, Amerika'da Mart ayında konsolun çıkışıyla birlikte raflardaki yerini alacak. 11 on 11, 5 on 5 ve Season gibi modların bulunacağı oyunda 32 NFL takımı yer alacak.
 
      Madden NFL 3DS'in en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de grafikleri oluyor. 3DS'te şimdiye kadar iyi ve kötü grafikli oyunlar gördük, Madden NFL ise kesinlikle en iyiler arasındaki yerini alıyor. Aşağıda oyunun ilk ekran görüntülerini bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Madden NFL 3DS Spor EA
PoP Trilogy HD'nin İlk Dakikaları K2 Network, APB'nin Haklarını Satın Aldı

kain061

11.11.2010 16:42:59

0
NHL NLF ya da NASCAR bizim türk halkına pek hitap etmeyen oyunlar diye düşünüyorum..çıksa ne olur çıkmasa ne olur ilk ekran görüntüsü olsun ya da son ekran görüntüsü :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Madden NFL 3DS
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız