Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Shanghai Summer PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Astrolabe Games ve geliştirici FUTU Studio, Şanghay'da geçen bir macera oyunu olan Shanghai Summer'ı duyurdu. Oyun Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Şanghay, 2003. Baichuan aniden hayatında bir şeylerin yolunda gitmediğini hisseder. Bazen çok gerçek ama bir o kadar tanıdık olmayan anılarını görebildiğini hisseder. Her şey Baichuan'ın yıllardır uzakta olan eski kız arkadaşı Qiuyu'nun beklenmedik bir davetiyle başlar. Zaman senin üzerinde anormal bir şekilde uğraşıyor gibi görünür.
 
Oyunda şu karakterler yer alıyor: Hayal peşinde koşan, işsiz sanatçı - Fengyi; Sorunlu ve yanlış yola sapmış lise öğrencisi - Xiaobo; Ailesinin sorunlarıyla boğuşan bir üniversite öğrencisi - Jingxian… 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shanghai Summer
White Day: A Labyrinth Named School Oyununda En İyi Sona Nasıl Ulaşılır? Açık Dünya Macera Oyunu KAKU: Ancient Seal 2023'te Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız