Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Macera Oyunu KAKU: Ancient Seal 2023'te Geliyor

 
 
Çinli geliştirici BINGOBELL, açık dünya aksiyon macera fantezi oyunu KAKU: Ancient Seal'in 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 30 Eylül'den itibaren Steam üzerinden PC için yeni bir demosu yayınlanacak.
 
KAKU: Ancient Seal, oyuncuların tuhaf yaratıklar, antik kalıntılar ve benzersiz kabilelerle dolu gizemli bir kıtada kendi yollarına gitmelerine olanak tanıyacak. 
 
KAKU: Ancient Seal, oyuncuları genişleyen bir kıtada büyük bir yolculuğa çıkaracak ve burada genç ilkel bir çocuk olan Kaku rolünü üstlenecek. Evcil domuzunuzla birlikte, dört temel bölgeye (Flaming Mountain, Dragon Bone Desert, Misty Swamp ve Windy Snow Field) gitmeniz ve maceranızı tamamlamak adına bu bölgelerin lordlarını alt etmeniz gerekecek. En önemlisi de domuz dostunuz için ara sıra yemek bulmanız gerekecek.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu KAKU: Ancient Seal
Macera Oyunu Shanghai Summer PC için Duyuruldu Legend of Mana: The Teardrop Crystal için Açılış Sinematiği Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız