Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MS : Yeni Nesili Yazılımlar Tanımlayacak

Hatırlarsınız; Microsoft, konsolu Xbox360 için 10 yıl ömür biçmişti. Peki 2,5 seneden fazla sorunsuz kullanabilen var mı ?
Gelecek nesilde oyunlardan ne bekliyoruz ? Daha iyi grafik, devrimsel kontroller ?  Daha güçlü bir online oyun deneyimi ?
 
Her oyuncu farklı bir  beklenti peşinde elbette. Microsoft ise gelecek nesil oyunlarının donanımlar tarafından değil, yazılım ve servislerce tanımlanacağını ileri sürüyor.
 
Microsoft'dan Kim Shane, Xbox360'da yapılabilecek şeyler üzerine hala geniş bir  boşluk olduğunu, Natal projesi ile Xbox360'ın ömrüne ömür, eğlencesine değer katılacağını ve kendilerininde Xbox Live sistemine daha çok seçenek sunacaklarını söyledi.
 
" Geçmişte her zaman şu soru ile karşılaşırdık ; ' Her 5 yılda bir yeni bir konsol çıkıyor, sizde yeni bir Xbox ile geleceksiniz değil mi ?' Bu eski kafa bir düşünce. Daha önce sahip olduğunuz şeyler açıkca görülüyordu. Donanımsal olarak baktığınızda, daha fazla pixel için uğraşmak, 2D'den 3D'ye, 3D'den HD'ye hareket etmek..v.s. Şimdi ise Xbox360'ın içinde güçlü bir donanım var. Yapılabilecek daha çok şey olduğundan eminim. Yapımcılar sistemden daha neler çıkarabilecekleri konusunda uğraşı veriyorlar."
 
Peki milyar dolarlık bir yazılım şirketi olarak, bu güçlü ve gerçektende büyük eğlence vadeden konsolu evladiyelik yapmaya ne dersiniz ? Çünkü Xbox360 ile kalem pil arasında hiç bir fark kalmadı. Vadesi dolunca ikiside çöpe gidiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak xbox 360 gelecek nesil oyunlar yazılım donanım
Uncharted 2 Beta'yı Kaç Kişi Oynadı? Japon Oyun Devleri İlk Çeyrekte Darbe Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız