Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MK'ın CE Paketleri ve İki Fatality Özelliği

"Get over here..."

     Uzun süredir çıkan dedikodulara VGA'da yayınlanan güzel bir video ile yanıt veren ve oyunda Kratos'un da yer alacağını açıklamış olan Midway firması (WB Games), bugün yaptığı açıklama ile Mortal Kombat için yeni detayları oyun severler ile paylaştı.
 
     Öncelikle oyunun başındaki isim ve serinin de yaratıcılarından olan Ed Boon, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Mortal Kombat'ta yer alan her karakterin iki farklı Fatality'e sahip olacağını belirtti. "Hadi beyler, oyundaki bazı karakterlere sadece bir tek Fatality ekleyip, diğerini de parakende satış noktalarına özel olarak geliştireceğimizi mi düşündünüz?" diyen Boon, bu sözleri ile bazı firmaları da kendi üslubu ile eleştirmiş.
 
     Mortal Kombat için bir diğer açıklama ise başta da bahsettiğim gibi Midway'dan geldi. Firma oyuna iki özel kolleksiyon paketi duyurdu. 
 
     Ceollector's Edition paketinde oyunun bir kopyası, Sub Zero ve Scorpion aksiyon figürleri, sanatsal çizim kitabı, bazı karakterlerin eski serilerdeki kostümleri ve avatar eşyaları gibi özel içeriklere ulaşmamızı sağlayacak bir DLC kodu bulunacak. 20.000 civarı bir sınırlı sayıda üretilecek olan The Tourtnament Edition paketinde ise CE paketinde de yer alan özel DLC kodları ve oyuna özel hazırlanan bir Fight Stick yer alacak. 
 
     Kratos'un ilk kez gözüktüğü VGA videosuna buradan ulaşabileceğiniz Mortal Kombat, Nisan ayında çıkışını yapacak.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3
Super Monkey Ball, 3DS'in Çıkış Oyunu Olacak Elder Scrolls V'te Ejderhalar da Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

spazmbutchery

15.12.2010 15:33:28

0
beyler ne sacmalıyosunuz animality brutality falan. fatality yeterince brutal degil mi ?

BSC Misafiri

14.12.2010 14:57:20

0
arkadaşım sen de bendensin :) brutality süperdi fatalityler de öyle tabi ama ben en çok animality olacak mı onu merak ediyorum düşünsene bu kadar kaliteli grafiklerde scorpion abim akrebe dönüşür filan gerçekten harika olur umarım animality katmışlardır :(

BSC Misafiri

14.12.2010 14:53:01

0
arkadaşım sen de bendensin :) brutality süperdi fatalityler de öyle tabi ama ben en çok animality olacak mı onu merak ediyorum düşünsene bu kadar kaliteli grafiklerde scorpion abim akrebe dönüşür filan gerçekten harika olur umarım animality katmışlardır :(

Queen Hentai

14.12.2010 12:15:35

0
Çift fatality olayı güzel olmuş. Ama en çok istediğim olay brutality. (:
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız