Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS 5: The Phantom Pain'in TGS Videoları Türkçe Altyazılı Olarak Sizlerle


      Geçtiğimiz günlerde düzenlenene Tokyo Game Show'da Konami, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain için iki yeni video yayınlamıştı. Yayınlanan videolar Japonca olduğu için konuşulanları anlamak çoğumuz için zor olmuştu. Firma bu iki videonun İngilizce halini yayınladı. Yayınlanan bu iki video için Türkçe altyazı hazırladık.
 
     Videolardan birinde Snake'in görevlerinden birinde yavruyken bulduğu D.D. adlı köpek tanıtılıyor. Diğer videoda ise Hideo Kojima'nın "çıplak keskin nişancı" olarak tanımladığı ilginç karakter Quiet gösteriliyor. Bu iki videoyu Türkçe altyazılı olarak aşağıdan izleyebilirsiniz. 


Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Super Smash Bros'un Wii U Sürümünün Çıkış Tarihi Bir Kez Daha Gözüktü Insomniac'tan Yeni Bir Spyro Oyununa: "Neden Olmasın?"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kazumatr

29.9.2014 00:18:44

+1
Konami pes ile bu ulkeden iyi para kazandı metal gear solid içinde bi atılım yapması lazım. Burda iş aralda aslında istese yaptirtir ulkemizdeki konami dagitimciligi aral tarafından yapılıyor. Oyun çıkınca 270 liradan etiket vurdurmasini bilirler is budurumlara gelince ses cikartmazlar.

winxperror

28.9.2014 22:06:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: estefanik Oyundaki yüz animasyonlarında hoşuma gitmeyen bir şey var ama anlayamadım.Ne olabilir acaba ?
Yok ki öyle bişey.Bu oyun Motion Capture'nin kitabını yazmıştır.Anime gibi değil yani. http://store.donanimhaber.com/aa/7b/a1/AA7BA18A3056669F8A806852C5961D96.gif

estefanik

28.9.2014 20:44:09

-1
Oyundaki yüz animasyonlarında hoşuma gitmeyen bir şey var ama anlayamadım.Ne olabilir acaba ?

mementopolis

28.9.2014 20:04:22

+1
ilk defa bir oyun videosundan keyif aldım :D . Big Boss (naket snake) son cümlesi çok fena idi .

keskin_art

28.9.2014 19:44:44

-1
süper bir oyun keşke türkçe çıksa böyle hikaye tabanlı oyunların bence satılan ülkelerin en azından altyazı destegi olması lazım kşu kojima ulaşamasmısının türk oyuncular bu oyunu çok bekliyor tr altyazı eklese bari kajima sever bizi en azından japon bi ulaşsak meil twet atabilseniz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız