Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Titans'ta Hafta Sonu Sürprizi

Hanedanların Rekabeti Başladı

Birçok oyuncu ilerleyen seviyeleri gördü ve artık Hanedanlar kalabalıklaşmaya başladı. Ama oyuncular tarafından dikkat edilmesi gereken bazı konular var.

Hanedan seçmek sadakatin ve güvenin oyundaki en büyük simgelerinden biri. O yüzden oyuncuların bu seçimi yaparken iyi düşünmeleri, arkadaşları ile oynayabilecekleri ve o hanedanın özelliklerini iyi taşıyabilecekleri konusunda bilgilenmeleri gerekmekte. Popülasyonun eşit olmadığı bir dünyada şartlar da eşit olmayacaktır, çünkü bu yol geri dönüşü olmayan bir yoldur.
 
Kısaca özetlemek gerekirse; Levidis Hanedanı’ndan olanlar, Işığın Şehri'nin iyiliği için düşmanlarını öldürmekten çekinmezler. Kalgeris Hanedanı’ndan olanlar, Işığın Şehri'ni korumak ve savunmak için düşmanlarını öldürürler. Vendramin Hanedanı’ndan olanlar ise düşmanlarını stratejik avantajlar için öldürürler.

Bu anlatım hanedanları en iyi şekilde özetlese de detaylı bilgi için http://tlt.novaworlds.com/tr/index.php/gameinfo/factions
adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

VIP Üyeler Sahnede

Oyunun bilindiği üzere bir VIP sistemi var. Ödeme yapan oyuncular belirli bir miktarı aştıkça seviye atlıyorlar ve bu imkânlar onlara paralarının karşılığını fazlasıyla geri veriyor. Şimdiden 4. seviyelere ulaşan üyeler olduğu bilgisini veren firma, seviye atladıkça günlük gelen Altın miktarının da arttığını, en yüksek seviye olan 12. seviyede ise bu yatırımın kısa bir sürede geri kazanılabildiğini ekliyor. Ayrıca etrafınızda dolaşan harika kanatlı karakterler görüyorsanız işte onlar VIP üyeler.

Bu heyecana hemen katılmak için: http://tlt.novaworlds.com/tr

Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MMO RPG The Lost Titans Nova Worlds PC
Bethesda'nın Xbox Live Gold Mücadelesi FIFA 14'den 37 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lost Titans
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız