Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Planet Filmi, Oyundan Farklı Olacak

Robotlar, dev canavarlar, yeni dünya peşindeki insan kolonileri...Birisi "Hollywood" mu dedi ?
    2008 yılında duyurulan ve halen yapım aşamasında olan; yapımcı ekibinde Solid Snake seslendirmesinde ve Wathcmen filmi yardımcı senaristi olarakta tanıdığımız David Hayter'ın da yer aldığı Lost Planet filmi, ne ilk oyun ne de ikinci oyunun sahip olduğu hikayeyi konu edinmeden, kendine özgü bir senaryoya sahip olacak.
 
    Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Gamescom 09 fuarında G4tv'  ye konuşan oyunun yapımcısı Jun Takeuchi;  Lost Planet filminin, oyunda sahip olduğu senaryodan referans almaksızın yeni bir senaryo üzerine kurulu olacağını dile getirdi ve ekledi;
 
" Ancak tek bildiğim, proje üzerinde çalışan ekibin Lost Planet evrenini seviyor ve ilgi duyuyor olması. Oyunun atmosferinden yararlanılan hayat verilen bir dünyada geçecek bu filmin senaryosu farklı olacak."
 
    Mega Man'in babası Keiji Inafune'nin de filmin yapımı müddetince yapımcı ekipte yer alacağıda gelen haberler arasında yer alıyor.
 
    Hatırlarsınız, Resident Evil filmide benzer bir şekilde; oyun ve karakterlerin adını kullanıyor ancak senaryo olarak tamamen bambaşka bir konuyu ele alıyordu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak lost planet lost planet 2 film
Amerikalı Postacı Oyun Hırsızı Çıktı Yeni Heavy Rain Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Planet 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız