Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Planet 2'nin PC Sürümü Çıktı


 
     İlk oyunu ile bizleri karlı bir maceraya sürükleyen Lost Planet, özellikle atmosferi ile oldukça başarılı bir görünüm sergilemişti. Yeni nesilin ilk oyunlarından biri olmasının getirdiği avantajı da iyi kullanan oyunun ikinci versiyonunda ise eriyen karlar ve daha tropikal bir atmosfer ile karşılaşmıştık. Tabi oyunun co-op olması ve değişen yapısı malesef bir artı yerine büyük bir eksi olarak karşımıza çıkmıştı.
 
     Geçtiğimiz Mayıs ayında PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alan Lost Planet 2, PC kullanıcılarının karşısına ise bu hafta çıkıyor. Bugünden itibaren resmi PC çıkışını yapan oyun özellikle daha iyibir grafik paleti ile çıkışını yapıyor. PC sürümünün en büyük avantajı ise NVidia 3D ve DirectX 11 desteğini içermesi oluyor.
 
     PC kullanıcıları biraz geçte olsa E.D.N. III macerasına katılıyor...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Lost Planet 2 Capcom PC Xbox 360 PS3
Mega64'ten Castlevania Parodisi KoF 2002, Kasım Ayı Başında XBL'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.10.2010 02:03:20

0
selam evet yunu indirdim oynadım rezalet milyarder olsam 5 kuruş vermem capcom zaten iyice gevşetti işleri resident evil 5 de bunlardan biriydi hiç eski tadı vermiyor + ya arkadaşım oyunalrda biraz sinsilik ön plana çıkarmalılar metal gear solid gibi bu yapımcıalr kör mü ya ya allah ateş et tara öldür ne tadı var oyunun hiç zeka harcamadıkalrı burdan belli sadece grafikle olmuyo bu işler sakın almayın görüntüye aldanıp kontrol ateş etme vs çok yapmacık oynana bilirlik bence 10 üzerinden 4oyun tadı yine 10 üzerinden 4 yani 0 vercemde ayıp olur koskoca street figterin üzerimizde emegi var :D

nForcer

15.10.2010 16:19:06

0
Capcom bu oyunun PC sürümünden hiç satış başarısı beklemesin. Hem oyun vasat, hem de resmi çıkış tarihinden 8 gün önce yasadışı olarak internete düştü. Böylece denemek isteyenler çoktan indirip denemiş oldu oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Planet 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız