Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Planet 2 Çıkış Notları Gelmeye Başladı

 
 
 
     Pek çok iddalı yapımın kendini gösterdiği bugünlerde merakla beklenen Lost Planet 2'de raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Her yeni oyunda olduğu gibi Lost Planet 2 çıkış notlarıda internette gezinmeye başladı.
 
     İlk çıkış notlarından birini veren Xbox World Magazine, Lost Planet 2'ye 100 / 69 vererek "Bir bakıyorsunuz sönük bir hava, bir bakıyorsunuz ortalık şenlenmiş. İçi karma karışık bir çanta gibi." yorumunda bulundu. Öte yandan GamesMaster sitesi  100 / 79 puan vererek " Çok iyi bir co-op deneyimine sahip. Ancak yapay zeka ve hikaye modunda sınıfta kalıyor." dedi.

     Resmi İngiliz Xbox dergisi ise oyuna 8 / 10 vererek, Lost Planet 2'yi "Alınması Gereken" sınıfına dahil etti. Derginin oyun hakkında yakındığı eksiklik ise karakter hareketlerinde yaşanan bozukluklar. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Lost Planet 2 Capcom Xbox 360 PS3 çıkış puanı
"Karşınıza Resident Evil 6 İle Çıkmayacağım" E3'te Hangi Oyunlarla Karşılaşacağız?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frostmourne Hungers

6.5.2010 22:16:20

0
Hak eden puanları almış zaten.Lost Planet öyle ahım şahım bir yapım değildi.2. oyun kendi kendini şişirdi. LP oynanış olarak biraz Mass Effect'i andırıyordu bana.Özellikle ME2'yi.Bu oyunda da benzeri olmuşsa ME2 yi oynayanlar için,LP2'nin senaryosu vasat kalmış olabilir.Gerçi LP de ne kadar kurgu vardı ya,o da tartışılır...

On.E

6.5.2010 20:15:05

0
İlk oyuna yakın puanlar,bu oyun beklediğimin az altında kaldı en azından ortalama bir Single beklerdim ama hayal kırıklığı olmadı benim için ilk oyun gibi 78 ortalama yakalar bana kalırsa.. Capcom Dead Rising 2'ye yoğunlaşmalı..

darkdogan

6.5.2010 19:58:53

0
Puanlar fazla bile,capcom yalnış yaptı :(

HyDro-X-GEN

6.5.2010 19:37:27

0
Beklediğimden düşük gelmiş puanlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Planet 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız