Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Loretta'nın Çıkış Tarihi Belli Oldu: Piksel Grafikli Psikolojik, Suç ve Gizem Oyunu

 
Yayıncı DANGEN Entertainment ve geliştirici Yakov Butuzoff, psikolojik gerilim oyunu Loretta'nın PC sürümünün Steam, GOG ve diğer mağazalar üzerinden 16 Şubat'ta piyasaya çıkacağını duyurdu. Oyunun PlayStation 4, Xbox One ve Switch sürümleri daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.
 
Suç ve gizem dolu hikaye tabanlı bir yapım
 
 
 
Loretta, oyuncuyu kahramanın suçlarına ortak edecek ve kendi yarattığı bir kabusa götürecek psikolojik bir gerilim oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu oyun, ihanet, kocasının sadakatsizliği, ilişki sorunları ve 1940'ların zor sosyal şartları ile uğraşan bir kadını konu alıyor.
 
Loretta oyunu, Andrew Wyeth ve Edward Hopper'ın eserlerinde, 40'lı ve 50'li yılların filmlerinden, Alfred Hitchcock'un gerilim filmlerinden, Philip Ridley'in The Reflecting Skin filminden, Stephen King'in 1922 adlı kitabından ve son olarak Vladimir Nabokov'un Lolita kitabından ilham alıyor. 
 
Loretta çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu psikolojik gerilim hikaye Loretta
Oyun Fiyatları Artmaya Devam Ediyor: 2000 TL'lik Oyun Dönemi Başladı! Şubat Ayının Dördüncü Haftasında Çıkış Yapacak PC Oyunları: 23-30 Şubat 2023

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Loretta
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız