Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Nightmares III için Co-op Odaklı Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Bandai Namco ve geliştiriciliğini Supermassive Games'in üstlendiği korku odaklı bulmaca macera oyunu Little Nightmares III için 18 dakikalık alfa öncesi oynanış videosu yayınlandı. Oynanış içeriği "The Necropolis " adlı bölümde geçiyor ve iki oyunculu iş birliği oynanış kısımlarını bizlere aktarıyor.
 
Oyunda ilgi çekici atmosferler ve detaylar bulunuyor
 
 
 
The Necropolis'in birçok gizli tehlikesiyle yüzleşmeye çalıştığımız oyunda Low ve Alone adlı karakterlere öncülük ediyoruz. Burada oldukça dikkatli olmamız gerekiyor çünkü sağdan soldan bilinmedik tehlikeler çıkabiliyor.
 
Oyun için yayınlanan ilk bakış oynanış videosu Little Nightmares III'ün alfa öncesi sürümünü temsil ediyor. Dolayısıyla final sürüm ile herhangi bir ilgisi bulunmuyor.
 
Beklenen devam oyunları arasında yer alan Little Nightmares III, 2024 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Little Nightmares II macera Bandai Namco Tarsier Studios
This Bed We Made Soruşturma Temasıyla Geliyor: Bir Otel Macerası Football Manager, 2024 Sezonuyla Yeni İçerikleri Oyunculara Sunmayı İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yurtsever1453

29.10.2023 00:28:28

0
İlk 2 oyunu 5 defa bitirdim. Platform oyunlarının en iyisi kesinlikle Little Nightmare. Grafikler, senaryo, atmosfer, aksiyon... Her şey mükemmel.

BSC Misafiri

28.10.2023 11:47:27

0
Supermassive games hiç güven vermiyor, umarım kendilerine has o bayıklığı bu seriye de yansıtıp oyunun içine etmezler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Nightmares II ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız