Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lies of P'nin Dövüş Sistemini Gösteren Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Neowiz ve AMD iş birliği kapsamında souls-like aksiyon rol yapma oyunu Lies of P için yeni bir oyun fragmanı yayınlandı. Yeni AMD ekran kartı Radeon RX 7900 RTX ile sunulan bu oynanış görüntüleri içerisinde oyunun dövüş ve aksiyon sistemi yer alıyor. Fragmanda ek olarak dövüş sahneleri ve oyuncuların hikayede ilerlemek için alt etmek zorunda kalacağı patron dövüşleri de bulunuyor.
 
Lies of P, türü seven oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor
 
 
 
Neowiz tarafından geliştirilen Souls like aksiyon rol yapma oyunu  Lies of P, türü seven oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Lies of P, klasik Pinokyo hikayesini karanlık bir şekilde yeniden canlandırmayı amaçlıyor. Oyunun geçtiği Krat adlı delilik ve kana susamış şehir için 19. yüzyıl sonları ve 20. yüzyıl başlarında Avrupa'daki Belle Epoque döneminden esinlenilmiş.
 
Oyun yönetmeni Choi Ji-Won geçtiğimiz günlerde Lies of P'nin çıkış gününün yaklaştığını söylese de henüz kesin bir yayınlanma tarihi bulunmuyor. Yaklaşan souls-like aksiyon rol yapma oyunu bu yıl içerisinde PlayStaion 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC'de piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyun ayrıca ilk gün Game Pass hizmetine gelecek.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
Hogwarts Legacy Yeni Nesil Konsollarda 60 FPS'i Destekleyecek Bu Oyun Aktif Olmayan Oyuncuları Banlıyor: Lost Ark

BSC Misafiri

16.1.2023 15:31:21

0
oyun iyi güzelde şu robotlarla savaşmak yerine daha pinokyonun dünyasına uygun bir model seçilebilirdi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız