Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Liberated: Enhanced Edition, 20 Nisan'da Xbox Series, PS4 ve Xbox One'a Geliyor

 
 
Yayıncı Walkabout ve geliştiriciler Atomic Wolf ve L.INC, 20 Nisan'da Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için aksiyon macera oyunu Liberated: Enhanced Edition'ı yayınlayacağını duyurdu. 
 
Oyunun Xbox Series sürümü şu özelliklere sahip olacak. Liberated: Enhanced Edition, Xbox Series S'de 60 FPS'i ve 1440p'ye kadar çözünürlük desteğine sahip olacak. Xbox Series X sürümü ise 60 FPS'i, 2160p çözünürlüğü ve daha hızlı yükleme süreleri dahil olmak üzere ek geliştirmeler içerecek. 
 
Liberated, çizgi roman sayfalarında anlatılan interaktif distopik grafik romanıdır. Oyun dört bölümden oluşmaktadır ve hikaye farklı karakterlerin perspektifinden gösterilir.
 
Oynanış 2.5D platform aksiyon olarak ilerlemektedir ve hikaye unsurları yoğun stilize ve animasyonlu çizgi roman kareleri, Quick Time Event sekansları ve dallanan diyaloglar ile oyunculara sunulmaktadır. Hikaye toplumsal düzene karşı çıkmaya karar veren bir grup insanın kaderi üzerine odaklanır.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Liberated interaktif distopik grafik roman oyun Switch
Focus Entertainment, Bulmaca Oyunu Chants of Sennaar'ı Yayınlayacağını Duyurdu THQ Nordic Canlı Yayın Etkinliği 12 Haziran'da Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Liberated ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız