Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legendary Team Global Test Yayını Başlıyor

 
     Türk oyun geliştirme stüdyosu Panteon, uzun süredir üzerinde çalıştığı ücretsiz rol yapma oyunu Legendary Team’i Alman yayımcı European Games Group ile beraber son safhasına getirdi ve oyunu tüm dünyaya açarak test yayınına başlıyor.

     Legendary Team’de oyuncular takımlarını oluşturup yaratıklara ve liderlerine karşı savaşlara girip yeteneklerini ispat edebilecekler. Yakıcı çöller, dondurucu buzullar ve yaşayan ölülerle dolu mezarlıklarda yaşayan yaratıklar ile karşılaşmayı bekleyen oyuncular aynı zamanda birbirleri ile de liderlik mücadelesine girecekler.

     Oyuncular, geliştirilebilen eşyalar ve yetenekler ile takımlarındaki karakterlerini güçlendirebilecek, arkadaşları ile düello yapabilecek veya ittifaklar kurarak beraber liderlik için yarışabilecekler.
 
     Ücretsiz çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Legendary Team Facebook, iOS ve Android platformlarında oynanabiliyor. Oyunun ticari lansmanı ise bu yılın son çeyreğinde gerçekleşecek. Oyunun test yayınında Türkçe dil desteği henüz sunulamıyor olsa da yakın zamanda gelecek güncelleme ile oyun Türkçe dil desteğine kavuşacak.

     Oyunun tanıtım videosuna buradan oyun hakkında detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
panteon legendary team legendary team action aksiyon rpg rol yapma bsc bölümsonucanavarı
Rockstar Editor Konsollara Geliyor Call of Duty: Black Ops 3 Betası Açıldı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Legendary Team
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız