Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Layers of Fear 2 PS4, Xbox One ve PC için 28 Mayıs'ta Çıkacak

 
Yayıncı Gun Media ve geliştirici Bloober Team, Layers of Fear 2'nin 28 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun henüz dijital platformlarda ön siparişe açılmadı ve Steam sayfasında belirtilene göre, Türkçe dilini desteklemeyecek. Şubat 2016'da çıkış yapan ilk oyun tam sürümü ile birlikte Türkçe dil desteğine kavuşmuştu.

Birinci şahıs psikedelik korku oyunu Layers of Fear 2 hikayeyi Viktorya dönemi malikanesinden okyanusun ortasında bir gemiye taşıyor. Oyunda çok önemli bir rol için hazırlanmaya çalışırken aynı zamanda geçmiş ile ilgili bir travmayla mücadele eden bir aktörün rolünü üstleniyorsunuz. Oyunun sorduğu soru şu: Rollere kendinizden çok fazla şey veriyorsunuz, peki size ne kadarı kalıyor?

Layers of Fear 2 için geçtiğimiz ay PAX East 2019'da yayınlanan 14 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Layers of Fear 2 Gun Media Bloober Team birinci şahıs korku oyunu
Days Gone İnceleme Puanları Açık Dünya Aksiyon Sandbox Oyunu American Fugitive Çıkış Tarihleri Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

25.4.2019 20:01:12

0
İlk oyunu korkudan hala bitiremedim. Ki oyunda bir tane bile yaratık olmamasına rağmen psikolojik olarak müthiş geriyor, alttan alttan korkuyu veriyordu.

Orange20

25.4.2019 18:06:06

0
ilk oyunu severek oynamıştım. ikinci oyun da Türkçe altyazı seçeneği olursa yine severek oynayacağım bir oyun olacak gibi duruyor

Megathrone26

25.4.2019 17:46:06

0
Güzel haber. Umarım Türkçe Altyazılı olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Layers of Fear 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız