Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lara Croft: Guardian of Light ve Temple of Osiris, Switch Konsollarına Geliyor

 
 
Square Enix, 2022'de Lara Croft and the Guardian of Light ve Lara Croft and the Temple of Osiris'i Switch konsolları için yayınlayacağını duyurdu. İki aksiyon macera oyununun Switch versiyonları Feral Interactive tarafından geliştirildi.
 
Lara Croft and the Guardian of Light ilk olarak Ağustos 2010'da Xbox 360 için çıktı. Ardından Eylül 2010'da PlayStation 3 ve Steam üzerinden PC, Aralık 2010'da iOS, Aralık 2020'de Stadia platformuna geldi.
 
Steam sayfası
 
 
Lara Croft and the Temple of Osiris ise ilk olarak PlayStation 4 için çıktı. Ardından Xbox One ve Steam üzerinden PC ve Stadia platformuna geldi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tomb Raider Tomb Raider 9 Lara Croft Lara Croft and the Guardian of Light Crystal Dynamics Eidos Square Enix Aksiyon
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition için Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı Maglam Lord 4 Şubat 2022'de Batıya Geliyor

mahsur kalan adam

30.10.2021 00:48:20

0
Steamden GoL alıp tekrardan oynayacaktım ha süper haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft and the Guardian of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız