Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEGO 2K Drive Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı

 
 
2K tarafından oyunculara sunulan yarış oyunu Lego 2K Drive deneyiminden Denuvo koruması kaldırıldı. Mayıs 2023 tarihinde PC platformuna çıkışını gerçekleştirmesiyle beraber oyuncular tarafından sevilen bir yapım olan bu oyun yaklaşık 7 ay sonra bu korumadan ayrılıyor.
 
Lego 2K Drive arcade yarış deneyimini beraberinde getiriyor
 
 
 
2K bünyesinde birçok oyun bulunuyor. Ancak Denuvo korumasına sahip olanlar bir elin parmağını geçmiyor. Lego 2K Drive oyunu, bizlere açık bir dünyada yarış deneyimi sunuyor ve sürüş macerası ile beraber hayranlara tatmin edici bir oyun içeriği aktarıyor. Oyun içerisinde bir oyuncu olarak her yerde yarışabiliyor, çeşitli etkinliklere katılabiliyor, hayallerindeki aracı inşa edebiliyor ve daha fazlasını burada gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
Tüm incelemeler her ne kadar karışık olsa da son incelemelerin çoğu çoğunlukla olumlu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun şu anda Steam platformu üzerinde %50'lik bir indirimle beraber 50 dolardan satışta yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming macera xbox
Call of Duty: Modern Warfare 3'ün Ücretsiz Deneme Sürümü için Son Gün Epic Games'in Bu Haftaki 719 TL'lik Ücretsiz Paketini Almayı Unutmayın!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LEGO® Worlds
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız