Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KotoR'dan Old Republic'e Eski Bir Dost

 
 
      Bioware'ın uzun süredir yapım aşamasında olan yeni oyunu Star Wars Old Republic'ten yeni video ve bilgiler gelmeye devam ediyor. E3 2010 fuarından sonra GamesCom 2010 fuarında da dikkatleri üzerine toplayan oyunun bu yeni videosunda bir de süprize yer verilmiş.
 
     Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde Star Wars: Knights of the Old Republic I ve II'de de yer alan HK-47 adlı karakterin Old Republic'te de bulunacağını belirtmiştik. Gücün karanlık tarafını seçtiğimizde en önemli yoldaşlarımızdan biri haline gelen HK-47, özellikle alaycı konuşması ve insanlara "Meatbag" demesi ile bir hayli sevilmişti.
 
     Bir çok oynanış ve ara sahneye yer verilen bu yeni tanıtım videosunun sonunda KotoR oyunları ile "Yılın en orjinal karakteri" gibi bir çok ödülü toplayan HK-47'yi görüyoruz. "Mysteries of Kotor" adlı bu yeni tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Bir Zamanlar Armadillo'da Tales of Graces 2 Aralık'ta PS 3'te

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız