Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku hayatta kalma oyunu Dead By Daylight film oluyor!

 
 
Behaviour Interactive tarafından geliştirilen ve 2016 yılında oyunculara sunulan çevrimiçi çok oyunculu hayatta kalma korku oyunu Dead By Daylight, beyaz perdeye aktarılıyor. Amerikan film ve televizyon yapım şirketleri olan Blumhouse Productions ve Atomic Monster tarafından izleyicilere sunulacak olan Dead By Daylight filmi korku severlerin seveceği türden bir proje olacak.
 
Yeni film için senarist ve yönetmen arayışı sürüyor
 
 
 
Dead By Daylight oyununun özünde dört kişinin bir katili alt etmesi ve ölmeden bölgeden kaçması yer alıyor. Film tarafında da bu durumun işlenmesi bekleniyor. Film uyarlaması Blumhouse'un kendi oyun bölümünü kurduğunu açıklamasından günler sonra geliyor.
 
Beyaz perdeye aktarılacak olan film için yönetmen ve senarist arayışı devam ediyor. Blumhouse ve Atomic Monster'ın bu korku oyunundaki ikonik karakterleri filme aktarması gerçekten de merak konusu. Çünkü Blumhouse stüdyosu daha önce Arınma Gecesi, Split, Kapan gibi korku filmlerini izleyenlerle buluşturdu.
 
Öte yandan birçok oyun serisinin film veya dizi olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda The Witcher, The Last of Us gibi yapımlar karşımıza çıkıyor. Her biri kendi alanlarında büyük başarılara imza atıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Dead by Daylight korku online
Capcom yeni bir sunuma hazırlanıyor: RE4 remake, Exoprimal ve daha fazlası Steam'de Ubisoft oyunlarında indirim: Yüzde 80'e varan fırsatlar!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead by Daylight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız