Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konsollara Sınırsız Depolama Alanı

 
      Infinitec isimli firma, sınırsız depolama alanına sahip bir USB teknolojisi geliştirdi. CES 2010'da da tanıtılan bu ürün aslında üzerinde hiç bir depolama alanı barındırmıyor. Çalışma prensibi kablosuz ağa dayanıyor. Infinite USB Memory Drive (IUM) ismindeki bu ürün, klasik Flash bellekler gibi PC ile konsollarınıza bağlanıyor ve aralarında kablosuz ağ oluşturarak gerçek zamanlı veri akışı gerçekleştirebiliyor. Yani PC'nizindeki 1080p çözünürlüklü full HD bir filmi konsolunuza kopyalamaya ihtiyaç duymadan direkt sürücünüzden oynatabiliyorsunuz. Dosya türü gözetmeksizin her türlü veri akışına izin veriliyor.
 
      Windows, Mac ve Linux uyumu olan IUM'i, USB'ye sahip diğer ürünleriniz ile de kullanabilirsiniz. Blu-ray oynatıcılarınız, HDTV'leriniz ve USB'ye sahip diğer ürünleriniz arasında Wi-Fi bağlantısı kurmanıza olanak kılıyor. Infinitec'in resmi sitesi üzerinden ön siparişe açılan IUM'in fiyatı ise 129.99$ olarak belirlenmiş. Bu fiyata değer mi bilinmez ama kullanım alanı açısından geniş bir yelpaze sunduğu da kesin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IUM Infinite USB Memory Drive Infinitec depolama alanı usb bellek konsol
Dino Crisis ve Onimusha Serilerine Ne Oldu? NBA JAM'i Xbox 360 ve PS3'te de Oynayabileceğiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.8.2010 09:34:56

0
bunu ps 3 te zaten hiçbir alet kullanmadan kablosuz ag baglantısı ile yapabiliyorum..pc im de video muzik resim ne varsa zaten ps 3 ten seyredebiliyorum dinleyebiliyorum yada kopyalayabiliyorum cok gereksiz bir alet bence ne işe yarıyacaksa..

.:SyLaR:.

4.8.2010 05:29:41

0
Neresi sınırsız bunun tek yaptıgı şey bilgisayarımızdaki dosyayı istedigimiz bir yerde çalıştırabilmemiz yani bunun sınırı bilgisayarımızdaki HDD kadar para tuzagı bu hiç bir işe yaramaz.

BSC Misafiri

3.8.2010 21:14:22

0
bunu kullanırken diğer aygıt sürekli açık kalmak zorundamı birde içine film atıp saklamak gibi birşey mümkün değil sanırım yanlızca bu aygıt üzerinden istediğin yerde filmi oynata bilirsin

CodeMachine

3.8.2010 20:18:59

0
bence konsollardan ziyade film izlemek için medya oynatıcılarda kullanmak daha uygun... benim konsolda her oyun oynarken bilgisayarımı açık tutmam saçma ama arada film izlerken kullanmak daha mantıklı...

razzraziel

3.8.2010 14:02:01

0
Firmanın web sitesinde internet ile ilgili bir bilgi verilmemiş (Girilebiliyor olsaydı kesin bahsedilirdi, ama ekstra yazılım ile mümkün olabilir). Bunu USB bellek gibi düşünün, konsolunuza bağladığınızda PC'nizin sürücülerini Flash bellek gibi gösterebilecek ve kullanabileceksiniz.

PETTIBONE

3.8.2010 13:37:49

0
Yani bu aleti sınırsız HDD olarak kullanabiliyoruz. Ben alırım o halde.

BSC Misafiri

3.8.2010 13:16:22

0
internetede girilebiliyor mu yani yoksa sadece film gibi seylere mi bakabiliyoruz?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız