Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima Yine "Tweet"ledi

   
    Şu Kojima sürekli Twiter ile oyalanıyor. Bazen Twitter'da olmasa Kojima ve MGS serisi hakkında bilgilerden mahrum kalacağız diye düşünüyorum. O yüzden kendi adıma Twitter'a bir teşekkürü borç biliyorum :)
 
    Kojima, bu seferde Twitter'dan MGS: Peace Walker'ın geliştirilme süreciyle ilgili konuştu. Oyunu 2008'de yapılmaya başladıklarını belirten Kojima şöyle konuştu ; 
 

"Bu projenin takvimini sizlere yansıtmak istedim. Aslında PW'nin senaryosu birkaç yıl önce elimdeydi, fakat resmi olarak projeye 2008'in Ağustos ayında başlayabildik. Sonra Eylül ayında biraz projeden uzaklaşsak da Aralık ayında projenin detaylarını belirledik. Daha sonra stüdyomuza uzun tatillerinden dönen MGS 4 ekibi de katılınca ses kayıt işlemlerine bir sonraki ay başladık. Aslına bakılırsa geliştirme süreci 1 sene sürdü."

 
    Metal Gear Solid serisinin ne kadar ince elenip sık dokunan oyunlardan oluştuğunu biliyorsunuz. 1 senelik geliştirme süreci Metal Gear Solid: PW için çok az bir süre olarak görülebilir. Bakalım nasıl bir oyunla karşılaşacağız? 
 
    Bu arada Hideo Kojima, oyunda emek veren tüm çalışanlarına özel "Teşekkürler" yazılı ve kendisi tarafından imzalı mektuplar gönderiyor, bu da Kojima'nın ekibiyle ne kadar iyi ilişkiler kurduğunu çok büyük bir kanıt. Birileri bundan ders almalı diye düşünüyorum...
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid: Peace Walker PSP Sony Kojima Production Konami Twitter Hideo Kojima
Halo: Reach Beta'dan Yeni Ekran Görüntüleri Muhteşem Bir SMG 2 Trailer'ı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Peace Walker
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız