Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kinect Sports'tan Oynanış Videosu


     Microsoft'un harekete duyarlı kontrol sistemi Kinect, uzun bir bekleyişin ardından nihayet yarın resmi çıkışını yapıyor. Microsoft'u da Nintendo ve Sony'den sonra bu pazara sokacak olan Kinect için yeni videolar da gelmeye devam ediyor.
 
     Geçtiğimiz hafta Kinect'i derinlemesine inceleyen Gamespot sitesi, bugün sistemin en eğlenceli oyunlarından biri olan Kinect Sports için bir oynanış videosu yayınladı. Kinect Sports'un bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 
Bu haberin bağlantısı
URL
Kinect Sports Kinect Microsoft Xbox 360 spor
Wii için Şimdilik İndirim Yok Black Ops'a +18 Damgası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

atsd

17.11.2010 18:48:02

0
Arkadaşlar ben çıktığı gün yurtdışından getirttim algılamada hiç bir problem yok , Playstation move'da kullandım o çok daha kötü... Kinect ile beraber gelen Kinect Adventures oyunu süper zaten bunu oynadıktan sonra herhangi bir oyunda kötü birşey görürsem artık firmanın suçu diyecem çünkü algılama mükemmel oyun oldukça basit ama çok çok zevkli eğer getirtebilğiyorsanız herkese tavsiye ederim getiremiyorsanız bekleyin çıktığı ilk gün zaten media markt vs. gibi yerlerde tanıtım amaçlı oynamanıza izin veriyorlar almadan oynayıp görürsünüz kesinlikle verdiğim her cent'e değdi :)

BSC Misafiri

12.11.2010 23:31:07

0
ben de xbox360 sahibiyim ama ben de algılamada sorun çıkabileceğini düşünüyorum. hem wii remote veya move ile çok güzel fps oynanabilcek ama kinekt ile nası oynayacağız hala büyük bi muamma. üstelik forza motorsport'un da kinekt versiyonu çıkıcak onda direksiyonu elle kulalnabileceğiz orasını anladık ama pekala gaz ve vites olayını nasıl yapıcaklar. bu da hala soru işareti

MantarTheGreat

3.11.2010 08:25:42

0
algılamada sorun çıkacak görüşündeyim. dört dörtlük bir algılama sistemi olduğunu düşünmüyorum. bekleyip görücez...

BSC Misafiri

2.11.2010 19:19:50

0
bende wii sahibiyim ama bende bu aletin harikalar yaratacığına inanıyorum

xbox=360

2.11.2010 13:02:35

0
bu alet super olacak bence tek eksıgı oyunda grafıkelr olcaktr eger bu tıp oyunu cıkacak olan fight night round 5 yansıtrlarsa mılyonlar satar dıye dusunuyorum bızım ıcın hayırlsı ama ılk cıktıgı gun alacam :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect Sports
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız