Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killzone: Shadow Fall'da "Scout" Sınıfı Detaylandı


     Killzone: Shadow Fall'da Scout sınıfının da detayları ortaya çıktı. Bu savaşçı sınıf gizliliğin hız ve kaba güçten önemli olduğunu düşünenlere göre olacak. Açıklamalara göre Scout sınıfı uzaktan düşmanlarını temiz bir şekilde öldürebilecekken, Cloak gibi özellikleri ile belli bir mesafeden düşmana görünmez olabilecek. Bu sınıfın diğer yetenekleri şu şekilde:
 
Tactical Echo: Bu yetenek size düşmanları bir süreliğine haritada görebilme özelliğini sunuyor. Öyle ki Cloak gibi görünmezlik özelliğini kullananların bile haritaki yerlerini tespit edebileceksiniz.
 
Emergency Teleport: Bu özellik sayesinde özellikle düşmanlardan kaçmak için haritanın herhangi bir yerine rastgele (random) olarak ışınlanıyorsunuz. Kurduğunuz pusu işe yaramadığında kullanabileceğiniz güzel bir yöntem.
 
Stun Drone: Bu özellik size bir adet Stun Drone sağlıyor. Bu hava aracı düşman size yaklaşana kadar havada bekliyor ve ateş edildiğinde doğrudan düşmanın üstüne gidip onu sersemletiyor ve bir süreliğine kör ediyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Guerilla Playstation 4 Sony Killzone shadow fall FPS
CoD: Ghosts'ta Özel Sunucu Desteği Var AC IV, Yeni Nesilde Gerçek Zamanlı Fiziklere Sahip
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ultraslan06GS

9.10.2013 01:03:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri her killzone gibi bu da muhteşem olacak (hatta benim gibi çok az multiplayer oynayanlar için bağımlılık yapan multiplayer geliyor gibi
Nickini yazarsan beraber takılırız usta .:) Bende sorun yaşıyorum Killzone'un multiplayer modunda .:S

BSC Misafiri

8.10.2013 18:18:33

+1
her killzone gibi bu da muhteşem olacak (hatta benim gibi çok az multiplayer oynayanlar için bağımlılık yapan multiplayer geliyor gibi

bozcan

8.10.2013 11:57:50

0
Dengenin sağlanacağını düşünüyorum

BSC Misafiri

8.10.2013 11:24:39

-1
Gorunmezlik olayi berbatbise bide teleport eklemisler KZ2 de hicbir avantaji olmayan scout son2 oyunda nedenbukadar beceri eklerlerki oyun 12-12 oynuyon 8-9 scout gorunmezlik cabasi oyun oyunolmaktancikiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killzone: Shadow Fall
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız