Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme

 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan ve ilk açık dünya Star Wars oyunu olarak nitelendirilen Star Wars Outlaws için yeni güncelleme yayınlandı. 1.2 güncellemesi olarak karşımıza çıkan yeni yama 100'den fazla düzeltmeyi içeriyor ve çeşitli değişikliklerle oyunu daha akıcı hale getiriyor.
 
Star Wars Outlaws için yeni yama PC'de 5.6 GB
 
 
 
PC platformunda yaklaşık 5.6 GB boyutundaki yeni güncelleme sayesinde düşmanların artık sizi tespit etme olasılığı daha düşük oluyor. Bununla beraber devriyeler artık farklı şekillerde hareket edebiliyor ve kameralar, gizlice hareket etmeyi kolaylaştırmak için ayarlanmış durumda. Ek olarak artık oyun, çevredeki yararlı nesneleri veya noktaları vurgulayarak sizlere yardımcı oluyor. Bu sayede neler yapabileceğiniz konusunda daha fazla fikir sahibi olabiliyorsunuz.
 
Yeni güncelleme çeşitli iyileştirmeleri de beraberinde getiriyor. Bununla beraber ilk çıkışıyla karşılaştığımız performans biraz daha artış gösteriyor. Ek olarak FOV ayarı artırıldığında ortaya çıkan kamera sorunları tamamen ortadan kaldırılıyor.
 
Ubisoft oyun için ayrıca bazı grafiksel iyileştirmelerin de yapıldığını açıkladı. Ortaya çıkan bilgilere göre arazinin ve bitki örtüsünün yanı sıra NPC görselleri de iyileştirildi. Tüm yama notlarına buradan ulaşabilir ve ince detaylara bir göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız