Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killzone 3 Hakkındaki İlk Bilgiler Şubatta mı?

Killzone 2 ile konsollarda FPS oyunlarının çehresi değişti...
PSUni'ye göre Killzone 2, Uncharted 2'nin gölgesi altında bir 2009 yılı geçirmesine rağmen yine de geçtiğimiz yılın en güzel oyunlarından birisiydi. Oyun, konsollardaki tatsız FPS oynanışına bir anlam getirmiş ve geçtiğimiz yıla damgasını vurmayı başarmıştı.
 
Kısa zaman içinde fan boylarıyla yıkılmaz bir kale olan Killzone 2, inanılmaz detaylı ve güzel grafikleri ile de dikkat çekiyordu. Killzone 2, Playstation 3'e özel bir oyun olması sayesinde konsolunun tüm nimetlerini kullanmasını da iyi bildi. Ancak akıllarda "Killzone'un devam oyunu için Playstation 3 donanımı yeterli olacak mı ?" soruları da dolaşmıyor değildi. Yapımcıların bir kaç ay öncesinde devam oyununu açıklamaları ve Playstation 3 donanımının yeterli olduğunu belirtmeleri ise yüreklere su serpmiş ve beklentileri arttırmıştı.
 
Bu sıralar ise ortalarda Killzone serisinin devam oyunu hakkındaki ilk bilgilerin, önümüzdeki ay (Şubat) oyuncularla paylaşılacağı dedikoduları dolanıyor. Bakalım önümüzdeki ay, yeni Killzone oyunu hakkında ilk bilgiler gün ışığına çıkmaya başlayacak mı?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Killzone 2 fps ps 3 killzone 3 söylenti
Tales of Graces 2010 Yılında Avrupa'da Xbox Live Bakıma Giriyor

swordmaster33

24.1.2010 11:44:02

0
''Oyun, konsollardaki tatsız FPS oynanışına bir anlam getirmiş'' bunu nasıl yağmıs merak ettim valla ayrıca tam bir fanboy cümlesi olmus
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killzone 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız