Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killing Floor 3 Resmen Duyuruldu!

 
 
Tripwire Interactive, Gamescom 2023: Opening Night Live kapsamında Killing Floor III'ü PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Oyunun çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Seri yeni oyunla beraber hayat bulmaya geliyor
 
 
 
Yılların 2091'i gösterdiği oyunda mega şirket Horzine büyük bir ordu yarattı. Zedler adı verilen bu ordu itaatkar ve biyomühendislik mucizesi olarak karşımıza çıkıyor. Canavarlardan oluşan bu ordu diğer yandan cehennem yaratıkları olarak nitelendiriliyor ve insanlığın geleceğini büyük oranda tehdit ediyor.
 
Killing Floor III, efsanevi aksiyon/korku serisinin bir sonraki oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda birinci şahıs nişancı bir deneyim bizlere aktarılıyor ve yoğun savaş sahneleri karşımıza çıkıyor. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Killing Floor Killing Floor 2 Tripwire Interactive PC SteamOS PS4
Age of Empires IV: Anniversary Edition Artık Xbox Series ve Xbox One için Mevcut Crimson Desert için "Gamescom 2023" Kapsamında Oynanış Fragmanı Yayınlandı

BSC Misafiri

22.8.2023 23:49:41

0
single olacak mı? olmicaksa gerek yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killing Floor 2
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız