Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kerbal Space Program 2 Sonbahar 2021'e Ertelendi

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Star Theory, ilkbahar 2020'de çıkması planlanan Kerbal Space Program 2 çıkış tarihini sonbahar 2021'e erteledi.

Erteleme ile ilgili olarak "Mümkün olan en iyi ve en özgün Kerbal Space Program oyununu yapmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bu iddialı bir hedef. Yeni özelliklerle dolu büyük ve geniş bir oyun yapıyoruz fakat bunu yapmak planladığımızdan daha uzun sürecek. Corona virüsü sebebiyle dünyada olup bitenden dolayı Kerbal Space Program 2'yi olabildiğince harika yapabilmek için bazı zorluklar yaşıyoruz ve daha fazla zamana ihtiyacımız var. Görmeyi umduğunuz haberin bu olmadığını anlıyoruz fakat Kerbal Space Program 2 geliştirme süreci için en iyi kararı vermemiz gerekiyor. Bununla beraber şu andan itibaren başlayarak çıkış tarihine kadar daha fazla video, geliştirici blogu ve diğer içerikler paylaşarak sizleri bilgilendireceğiz." denildi.

Kerbal Space Program 2 sonbahar 2021'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kerbal Space Program 2 Private Division Star Theory uzay-uçuş simülasyonu
Tencent, System Shock 3'ün Haklarını Satın Aldı Grand Theft Auto V 130 Milyon, Red Dead Redemption 2 31 Milyon Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kerbal Space Program 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız