Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kena: Bridge of Spirits Önümüzdeki Ay Steam'e Geliyor

 
 
Geliştirici ve yayıncı Ember Lab, aksiyon macera keşif oyunu Kena: Bridge of Spirits'in PC sürümünün önümüzdeki ay Steam'de yayınlanacağını duyurdu. 
 
Oyun daha önce Epic Games Store üzerinden PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yaptı. Çıkış yapmasından bir yıldan biraz fazla bir süre sonra 27 Eylül'de Valve'ın dijital oyun platformu Steam'e geliyor.
 
Oyunun Steam sürümü büyük bir güncelleme ile geliyor. Steam sürümünde New Game+, gelişmiş bir fotoğraf modu, yeni kıyafetler ve daha fazlasını oyunculara sunacak olan Yıl Dönümü Güncellemesi yer alacak. 
 
New Game+, oyunu tamamladıktan sonra yeni bir maceraya başlayacağınız mod. Tüm yetenekleriniz ve yükseltmeleriniz mevcut olacak. Bunun yanı sıra yeni karşılaşmalar, zorluklar ve benzersiz düşmanlarla mücadele edeceksiniz. 
 
Hızlı savaşları keşif ögeleriyle birleştiren, hikâye odaklı bir aksiyon macera oyunu. Kena olarak, oyuncular Rot olarak adlandırılan büyüleyici ruh arkadaşlarından oluşan bir ekip bulur ve bu ekibi büyüterek onların yeteneklerini geliştirir ve oyuncuların çevreyi istedikleri gibi yönetmelerini sağlayacak yeni yollar oluşturur. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Kena: Bridge of Spirits Ember Lab PS5 PS4 PC
Bethesda Duyurdu: 6 Klasik Oyun Artık PC Game Pass'te Mevcut Diablo IV Geliştiricileri: Oyun Kesinlikle Pay to Win Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mustafa608

20.8.2022 19:36:41

0
artık alabilirim

BSC Misafiri

19.8.2022 23:24:41

+2
İlk başta steamda olsaydı alacaktım kendi kaybetti epicin ödediği para ona yeter
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kena: Bridge of Spirits
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız