Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ken Levine: Bioshock Infinite Benim Oyunum

Bioshock: Infinite'in hayal gücünün sınırlarının zorlandığı bir oyun olmasını diliyoruz
 
     İlk Bioshock oyununun yaratıcısı olan Irrational Games'in başkanı Ken Levine aynı zamanda oyunun dünyasını tasarlayan kişi. Onun oldukça iyi bi hayal gücüne sahip olduğunu söyleyebiliriz. Önce bizi denizin derinliklerine daldırdı, şimdi ise göklere çıkarıyor.
 
     Ken Levine serinin yeni oyunu olan Bioshock: Infinite'te de önemli bir rol oynayacak. Hatta onun açıklamalarına bakarsak Infinite ile ilgili son kararlar tamamen ona ait. İşte Levine'in sözleri:
 
     "Bu benim oyunum. Stüdyoda oturup diğer arkadaşlarımla oyunla ilgili görüş alışverişi yapmayı seviyorum, ama günün sonunda nihai karar benim oluyor. "
 
     "Eğer birisinin serisine el atarsanız, yine birilerinin size 'şunu öyle yapmalısın, bunu böyle yapmamalısın' demesine ihtiyaç duyarsınız. Benim bu işteki rolüm de tam olarak bu"
 
      Sanırım Ken Levine eğer Bioshock: Infinite beklendiği gibi olmazsa bunun yine kendi sorumluluğu olacağının da farkındadır. O nedenle oyununa daha fazla önem gösteriyordur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
Dead Rising 2: Off the Record'a Cyborg DLC'si XIII: Lost Identity bir FPS Oyunu Değilmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

27.10.2011 21:11:40

0
2'de Marin biraz ilk oyuna Expansion tasarlar gibi yapmıştı o yüzden oyun sağlamdı ama beklenen etki gelmedi Levine'in olduğu oyun ilk oyun gibi damga vurup GotY alacaktır 2007'deki gibi güvenim tam bu adama..

senseman62

27.10.2011 14:12:33

0
yürü be Levine ... kim tutar seni
quote:

Orijinalden alıntı: YaKuBuX Her iki oyunuda büyük keyifle bitirdim..Fps nin farklı yüzü ya da daha doğrusu farklı yüzlerinden birisi...Mirror Edge de olduğu gibi...

Guest-2D6B32B7D

27.10.2011 12:31:13

0
Bioshock Infinite çok güzel bir oyun olucak.

YaKuBuX

27.10.2011 11:46:54

+2
Her iki oyunuda büyük keyifle bitirdim..Fps nin farklı yüzü ya da daha doğrusu farklı yüzlerinden birisi...Mirror Edge de olduğu gibi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız