Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ken Follett's The Pillars of the Earth'e Türkçe Altyazı Seçeneği Eklendi

 
   Ken Follett's The Pillars of the Earth Book 3'ün çıkması ile birlikte AiBell Game Localization tarafından oyun resmi Türkçe dil desteği de geldi.

   Böylelikle Ken Follett's The Pillars of the Earth Book 1,2 ve 3 konsollar ve PC üzerinde Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte ulaşılabilir durumda.

   Ayrıca Steam versiyonu kısa bir süreliğine %50 indirimle 54,95 TL fiyattan satılmakta.
 

Ken Follet'in dünyanın en çok satanlarından olan 'Bir Katedralin Öyküsü' tamamen yeni interaktif bir yöntemle Kingsbridge adlı köyün öyküsünü yeniden anlatmaktadır. Jack, Aliena ve Philip olarak oynayın ve keşif, karar alma ve diyaloglar yoluyla kitaptaki olayları değiştirin.
 
12. yüzyıl, İngiltere: Büyük güç ve savaş zamanlarında küçük bir kasaba insanlarının zenginliğini ve güvenliğine sahip çıkmak için katedral inşaatına başladı. Hayatta kalma çabalarında hayatlar ve kaderler iç içe geçmişti. Keşiş Philip, Kingsbridge'in küçük manastırında başrahip olur. Aynı dönemde Jack adlı bir çocuk, üvey annesi tarafından ormanlıkta yetiştirilmiştir. Taş ustalığında yaptığı çıraklık, yetenekli bir yapı ustası olmasının yolunu açmaktadır. Jack ve Philip, rezil asilzade Aliena ile birlikte İngiltere'nin o güne kadar gördüğü en harika katedrallerinden birinin inşaatına başlarlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AiBell Game Localization pillars of the earth deadalic Bir Katedralin Öyküsü ken follett adventure pc ps4 xbox one ios mobil macera
AiBell Game Localization ile Playway S.A Partnerlik Anlaşması İmzaladı Dead by Daylight Geliştiricisi Deathgarden'ı Duyurdu

BSC Misafiri

15.4.2019 10:53:26

0
ben oyunu türkçe yapamıyorum bilginiz varsa yardım edermisiniz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pillars of the Earth ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız