Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Keita Takahashi Kendini Namco'ya Ait Hissetmemiş


 
    Katamari serisinin yaratıcısı Keita Takahashi 11 yıldır çalıştığı firması Namco Bandai'den Eylül ayında ayrıldı. Bu ayrılığın ardından İngiltere'ye  Nottingham'da bir park tasarımı için giden, aynı zamanda eşiyle birlikte kendi firmasını kuran ünlü yapımcı ilginç açıklamalarda bulundu.
 
     "Namco'dan ayrılma nedenim, daha işe ilk başladığım andan itibaren oraya ait olmadığımı hissetmemdi." sözleriyle ayrılığının nedenini açıklayan Takahashi; oyunlarının en çok satanlar arasına girmesini zorunluluk olarak görmediğini, ama Namco'nun bu işe ticari olarak baktığını söylüyor.
 
      Takahashi "Bunun yanı sıra, iş arkadaşlarım başka bir oyunu geliştirmek için ayrıldı. İşte o zaman artık oraya ait olmadığımı tam olarak hissettim." diyerek firmasında genel olarak işlerin yolunda gitmediğini söyledi.
 
     Namco Bandai'nin her oyununa aynı zamanda ticari yönden bakmak istemesi gayet doğal, ama bu tür yaklaşımlar ünlü serilerin yaratıcılarını da firmalarından kaçırıyor. Shinji Mikami ve Keita Takahashi buna örnek olarak verilebilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
puzzle namco bandai ps3 Keita Takahashi
Harmonix, Dance Central 2'yi de Düşünüyor Crackdown 2'nin Deluge DLC'sinin Tanıtım Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Katamari Forever
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız