Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kart Amiiboları Kullanacak İlk Oyun Animal Crossing: Happy Home Designer Olacak


       Nintendo, geçtiğimiz dönemlerde oyuncular tarafından ilgi görmeyen Amiibo figürlerini ileride kart olarak çıkarabileceğini söylemişti. Firma bugün ilk defa kart Amiibolarını kullanacak oyun Animal Crossing: Happy Home Designer'ı duyurdu.
 
       Animal Crossing : Happy Home Designer'da oyuncular kart Amiibolarında yer alan karakterler için ev dekorasyon edecek. Bu kart Amiibolar belirtilene göre Amiibo figürlerinden daha ucuz olacak. Bahsettiğimiz bu yapım bu yılın sonunda Nintendo 3DS çıkışını yapacak. Oyunla birlikte firma eski model Nintendo 3DS ve 2DSlerin Amiibo kartları ve figürleri desteklemesi için bir NFC okuyucu piyasaya sunacak. Oyun için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Animal Crossing: Happy Home Designer Nintendo Nintendo 3DS 3DS Amiibo Kart Amiibo eğlence simülasyon
3DS'e Ücretsiz Bir Yapım Geliyor: Pokemon Rumble World Tayvan Gaming Cup Başvuruları 1 Nisan’da Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

2.4.2015 16:34:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Bune arkadaş amiibo amiibo reklam mı aldınız aşırı fanimisiniz nedir. Hiçbir isimize yaramayan haberler Ve Türkiye de bulunmuyor bile. Esas oyun haberleri 3 gün sonra yayınlaniyor...Çare Samet Konuksal.
ben kullanıyorum beni ilgilendiriliyor sırf öküz gibi grafik basmadıkları için beğenmediğin oyunlar hakkında boş yorum yapma meta notu ortada

SOLID SNAKE

2.4.2015 15:59:32

-1
Bune arkadaş amiibo amiibo reklam mı aldınız aşırı fanimisiniz nedir. Hiçbir isimize yaramayan haberler Ve Türkiye de bulunmuyor bile. Esas oyun haberleri 3 gün sonra yayınlaniyor...Çare Samet Konuksal.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing : Happy Home Designer
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız