Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Karındeşen Jack Geliyor!

Bakalım EA Games'ten konu ile ilgili resmi bir açıklama ne zaman gelecek?
Dünyanın en ünlü seri katillerinden biri olan Karındeşen Jack, yeni oyunu ile evlerimize konuk olmaya hazırlanıyor.
 
Filmlere de konu olan hikayesi ile en ünlü seri katiller arasında gösterilen Karındeşen Jack'in cinayetleri hala gizemini korumaktadır. 1888 yılında ortaya çıkan Karındeşen Jack'in bu lakabı almasındaki neden ise kurbanlarının boğazını kestikten sonra karınlarını keserek iç organlarını çıkartmasıdır.
 
Kimliği hala bir sır olan ve işlediği cinayetlerin sadece 5 tanesinin onun işlediğine dair ipuçları bulunan Jack'in kendi işlemediği cinayetler olmasına rağmen bir çok faili meçhul olay da üzerine yıkılmıştır. Bu nedenle günümüze kadar olan en bilinen seri katillerin başında gelen Jack bir çok farklı yapımla da karşımıza çıkmıştı.
 
Şimdi ise Jack oyunu ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. LA Times'a göre Visceral Games ünlü katilin hikayesini anlatan bir oyun üzerinde çalışıyor ve oyunun dağıtımını da EA Games yapacak. 
 
Oyunun henüz yapım aşamasına geçildiği belirtilirken 2010 sonu veya 2011'den önce çıkamayacağı da belirtilmiş.
 
Şu sıralar Dante's Inferno ile oldukça meşgul olan Visceral Games'in Dead Space 2'nin yapımına da başladığını belirtelim. Bakalım firma bu yoğun dönemine bir de Karındeşen Jack'i sıkıştırabilecek mi?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Visceral Games ea games Jack the Ripper
"Activision, Modern Warfare'ı İstememişti" L4D 2, Valve'nin En Hızlı Satan Oyun Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jack the Ripper
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız