Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Dance 2, Amerika'da 5 Milyon Barajını Aştı

Just Dance 3 geçtiğimiz günlerde Kinect'e özel olarak duyurulmuştu.
 
    Çıktığından bu yana satış konusunda Ubisoft'un hep yüzünü güldüren Just Dance 2, Amerika'da da 5 milyon satış rakamını geçti.
 
    Mario Kart, New Super Mario Bros. Wii Play, Wii Fit, Wii Fit Plus, Wii Sports Resort, ve  Super Smash Bros. Brawl'dan sonra 5 milyon barajını açan yeni oyun olmayı başardı. Ama durun bir saniye, bu durumun daha özel bir yanı var; Just Dance 2, Wii için 5 milyon barajını açan ilk 3. parti video oyunu ünvanını kazanıyor.
 
    Nintendo'nun Wii ve DS yakasında son yıllarda üçüncü parti oyunlar konusunda şansı yaver gitmemişti, daha doğrusu istediği desteği sağlayamamıştı ama firma kendi kendine yetti denilebilir. Şimdi önümüzde güçlü donanımı ile Wii U var ve buna destek veren 3. parti oyun firmaları oldukça iddialı görünüyor. Sanırım Wii U için üçüncü parti - birinci parti ayırımı pek yapmaya gerek duymayacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Destructoid Just Dance 2 Dans Eğlence Ritim Wii amerika satışları üçüncü parti oyun
Creatures 4 Duyuruldu! Sony GamesCom Konferansını İzlemenin 4 Yolu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Dance 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız