Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause Yapımcısı F2P Modeline Yöneliyor


    Şu sıralar oyuncuları endişeye düşüren önemli konulardan birisi de Free to Play modeli. Oyuncuların çoğu bu modele sıcak bakmasa da, yapımcılar F2P oyunların yüksek kazancından dolayı buraya yönelmeye devam ediyor. Just Cause'un yapımcısı Avalanche Studios da bu yapımcıların arasına katıldı.
 
    Twitter üzerinden açıklamalar yapan Avalanche Studios'un kurucularından Linus Blomberg, PC için Free to Play üzerinde çalışmalarının olduğunu, yeni nesil konsolların çıkışıyla birlikte konsollara da F2P oyun sunacaklarını belirtti. Avalanche Studios'un bu daldaki ilk projesi TheHunter, 2009 yılında çıkan bir avcılık oyunuydu. TheHunter, dönemine göre kaliteli grafikler sunuyordu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action pc xbox ps3 edios Just Cause 2
İptal Olan SW: BattleFront 3'ten Video Yayınlandı Söylenti: Yeni Sims Duyurusu Geliyor

Unknown User

5.5.2013 16:44:58

0
"Avalanche Studios'un bu daldaki ilk projesi TheHunter, 2009 yılında çıkan bir avcılık oyunuydu. TheHunter, dönemine göre kaliteli grafikler sunuyordu." İlk aklınıza gelen şey güzel grafikler mi oluyor?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız