Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Wick'in Yaratıcısı Derek Kolstad Just Cause Filmini Yazıyor

 
Alman prodüksiyon şirketi Constantin Film, Just Cause video oyun serisinin film haklarını Avalanche Studios ve Square Enix'ten satın aldığını ve Just Cause'u beyaz perdeye getirmek için Prime Universe Films ile ortaklık yaptıklarını duyurdu.

Deadline'ın haberine göre, Constantin Film Just Cause filminin senaryo yazarlığı için John Wick üçlemesinin yaratıcısı ve yazarı Derek Kolstad ile anlaştı. Derek Kolstad aynı zamanda yeni John Wick filmi ile Hitman ve The Continental dizileri üzerinde çalışıyor.

Daha önce duyurulduğu üzere, filmin yönetmenliğini Brad Peyton (San Andreas, Rampage, Journey 2: The Mysterious Island, Frontier) üstlenecek. Filmin başrolünde olacak yani Rico Rodriguez karakterini canlandıracak isim ise Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman, Frontier). Diktatör rolünü Steven Van Zandt üstlenecekken yazar ekibinde ayrıca John Collee yer alıyor.

Filmin vizyona gireceği tarih henüz belli değil. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak deadline Just Cause 4 Square Enix Avalanche Studios
E3 Coliseum 2019'da Psychonauts 2 Paneli Düzenlenecek Metal Gear Survive, The Banner Saga, Dead By Daylight ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shingeki

23.5.2019 12:08:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Shingeki senaryo yoksa çöp olur gider ne yapacak tankı savaş helikopteri alıp bodoslama dalacak mı johnun son filminde biraz sçtı ilk iki filme göre kötü ilerledi john için yoksa aksiyon öldürme bıçaklama kesme doğrama bol bol var :) hitmanıda ele almış bundan umutluyum ve the continental dizisinide yapacak buda güzel olacak gibi ama just cause için umutlu değilim</blockquote> Hikaye olarak 3.filmde neresi kötü hocam ? Sizin anlamadığınız çok şey var demek ki. Yoksa 2.filmden bile daha iyi olan kısımlar var. Aksiyon olarak zaten bir şey söylememe gerek yok :)
SPOİLER john wickin karakteri sürekli söz verdiği şeyleri tutmayıp ihanet etmesi suikast sistemin en başına gidip söz verip parmağını kesip sonra sözünü tutmaya gittiği yerde yine ihanet etmesi bu sinir bozucu geldi yine bir köpek vakası oldu çok klişe oldu film iyice kara murat seviyesine düştü hani bir kişinin üzerine atlayıp 10 kişiyi deviren adam gibi oldu film sen bu filmin nesini beğendin bol bol kafasına sıkmasını mı binlerce kurşunlardan sıyrılmasını mı 3 film bom boş filmdi son sahneyi çakmayan wick onu ikinci kez kurtaran adama savaş mı açacak koca örgüte savaş mı açacak tek başına orduları yeniyor oh ne güzel kara murat hassan sabbaha karşı 2019da sinemalarda peh :)))))) ha benim anlamadığım senin anladığın nedir !

Watton1

22.5.2019 23:10:16

0
John Wick'i film yapan şey keanu reeves yazımı neymiş john wick'in film boyunca adam öldürüyor

Antikaruh

22.5.2019 22:08:14

0
Filmi yapılacak başka oyun kalmadı mı ? Neden hep antin kuntin oyunlar seçiliyor, filmi yapılmak üzre ?

BSC Misafiri

22.5.2019 21:49:12

+1
John Wick'in üçüncü filmi ilk iki filmden özellikle 2.filmden kat ve kat daha iyi.

Manhunt Three

22.5.2019 18:31:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: Shingeki senaryo yoksa çöp olur gider ne yapacak tankı savaş helikopteri alıp bodoslama dalacak mı johnun son filminde biraz sçtı ilk iki filme göre kötü ilerledi john için yoksa aksiyon öldürme bıçaklama kesme doğrama bol bol var :) hitmanıda ele almış bundan umutluyum ve the continental dizisinide yapacak buda güzel olacak gibi ama just cause için umutlu değilim
Hikaye olarak 3.filmde neresi kötü hocam ? Sizin anlamadığınız çok şey var demek ki. Yoksa 2.filmden bile daha iyi olan kısımlar var. Aksiyon olarak zaten bir şey söylememe gerek yok :)

Shingeki

22.5.2019 17:36:00

0
senaryo yoksa çöp olur gider ne yapacak tankı savaş helikopteri alıp bodoslama dalacak mı johnun son filminde biraz sçtı ilk iki filme göre kötü ilerledi john için yoksa aksiyon öldürme bıçaklama kesme doğrama bol bol var :) hitmanıda ele almış bundan umutluyum ve the continental dizisinide yapacak buda güzel olacak gibi ama just cause için umutlu değilim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız