Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Joanna Dark'ın Benzeri Bir İsveç Filminde

 
    Sadece Nintendo 64'ün değil FPS dünyasının en kaliteli oyunlarından Perfect Dark her yönüyle beğenilen bir oyundu ve sadece o oyun bile serinin büyük bir üne kavuşmasını sağladı. Oyunun geliştiricisi Rare, Microsoft tarafından Nintendo'ya 300 milyon dolar ödenerek satın alınınca bu seri de Xbox platformlarında görünmeye başlamıştı.
 
    Her ne kadar Perfect Dark yeni nesilde beklenilen başarıyı yakalayamasa da Nintendo 64'ün efsanevi oyunu şu an Xbox Live Arcade'de yepyeni özellikleri ve geliştirilmiş grafikleri ile satılıyor.
 
    Bizim asıl konumuz ise oyunun ana karakteri güzeller güzeli Joanna Dark. Yukarıda Joanna'nın konsept çalışmasına ait bir çizimini görebilirsiniz. Gerçekten büyüleyici. Gerçek hayatta karşıma  çıksa oyundan dolayı ona hayranlığımı dile getirmeden duramazdım sanırım.
 
     Aşağıdaki resimde ise bir İsveç filmi olan Kommisarie Späck'ın bayan ana karakteri Irene Snusk'u görüyorsunuz. Birbirlerine ne kadar benziyorlar değil mi? En azından saçları ve stilleri için bunu söyleyebiliriz.  Yoksa oyundan esinlenme mi var?
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak sweden joanna dark perfect dark perfect dark zero xbox 360 microsoft rare
Test Drive Unlimited 2'in Sistem Gereksinimleri Sonic Colors'tan İlk Görseller Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

jrazrael

3.6.2010 16:27:17

0
Bariz etkilenme var tabiikide =)

cekto

3.6.2010 14:31:13

0
çakma olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Perfect Dark
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız