Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jim Ryan: PlayStation'ın Birinci Taraf Oyunlar Üzerinde Çalışan 17 Stüdyosu Var

 
 
Sony Interactive Entertainment başkanı Jim Ryan, bu haftaki Sony CES 2022 basın toplantısında, PlayStation Studios ailesinin şu anda birinci taraf oyunlar üzerinde çalışan 17 stüdyosu olduğunu söyledi.
 
Ryan: "PlayStation Studios ailesi altında toplam 17 stüdyomuz var. Bu ekipler yaratıcı yeteneklerini açığa çıkarıyor ve kendi yenilik anlayışlarını oyunlara yansıtıyor. Oyunculara bu yenilikleri sunmak görmek için sabırsızlanıyoruz," dedi.
 
Ek olarak Ryan şu sözleri dile getirdi: "PlayStation 5'teki yenilikler aynı zamanda konsol deneyimini de genişletiyor. Daha ilk yılımızda konsola, 3D ses ve PS5 ile PS4 arasında oyun paylaşımı gibi yeni özellikler ekledik. Bu yıl ayrıca PS5'te yeni bir turnuva özelliği sunmayı planlıyoruz. PlayStation'daki yenilikler aynı zamanda yeni eğlence deneyimlerinin kilidini açıyor. Bu da yeni teknolojileri keşfetmeye öncülük edeceğimiz anlamına geliyor."
 
Bu yıl çıkacak büyük birinci taraf PlayStation oyunları arasında, 18 Şubat'ta PS5 ve PS4 için piyasaya sürülecek olan Guerrilla Games'in Horizon Forbidden West oyunu ve Polyphony Digital'in 4 Mart'ta PS5 ve PS4 için çıkacak olan Gran Turismo 7 oyunu yer alıyor. Bunun yanı sıra Santa Monica'nın bu yıl içerisinde PS5 ve PS4 için çıkaracağı God of War Ragnarök oyunu bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz ps5 ps4
Gods Will Fall, Epic Games Store'da 13 Ocak'a Kadar Ücretsiz GeForce Now'a Bu Ay Eklenecek Oyunlar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Dark Poison-

3.2.2022 13:13:22

+1
Bu adam Sony yi asagiya dongru surukluyor.Bungie yi alsan ne olur almasan ne olur.Halo Reach den beri o seviye bir oyun cikartamadiklari gibi,Destiny ile kendilerini komple korelten bir firmaya dondu.Ms un elinde sendeki gibi kaliteli studyolar olmadigi icin studyo alim isine girdi ama sen ne yaptin,koskoca Sce Japani kapattin ve japon dokunusunu yillardir pas gectin.Ps tarihine bakin zirve yaptigi donemler hep japon oyunlarinin en iyi oldugu donemler(Mgs3,Silent Hiller,Tekken,Resilerin ps ye ozel oldugu donem).Ps yi ps yapan yaratici farkli oyun kulturunu oldurdun,farcry,darks souls formulu ustune oyun kurup duruyorsunuz. Bir de kullanici dostu olmayi da unuttunuz.Unc4 ve L.L nin ps5 upgradeini bile parayla satmak nedir.Sony nin tek yapmasi gereken,eski ozunu hatirlamak ve kullanici dostu olmak,hic studyo alimi yapmalarina ihtiyac bile yok.3.6 milyar dolara kendi icinden ne oyunlar cikartabilirlerdi.Ps yi biz bu ozgunlugunden oturu seviyorduk.

emrahcey

3.2.2022 09:22:37

0
Haklılık payı olan bir yorum. Ben bu yorumdan daha güçlü ve daha rekabetçi bir Sony olmalı durumunu anlıyorum ki, ileride gamepass için aylık 150 ₺ ~250 ₺ gibi rakamlar ödemek durumunda kalmayalım.

lawministration

2.2.2022 20:43:17

0
Daha fazla üretkenlik...

BSC Misafiri

11.1.2022 09:56:59

0
ne boş yapmışsınız yorumlarda be sevmiyorum diyipi oynamayın kasmayın bu kadar

BSC Misafiri

9.1.2022 21:20:35

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Rcp272 Ben yıllardır Sony'nin bu kadar stüdyomuz var oyun yapıyoruz dediğini duymadım. Neden şimdi ? Daha öncede de dedim yine diyorum sadece Bethesda stüdyoları bile Sony ile kafa kafaya gider, kalan xbox stüdyolarıda farkı açar nesli kapatır Sony de tüm oyunlarını pc ye getirir. Geçen nesli Sony 4 tane adam akıllı oyunla kapattı neden bahsediyorsunuz.
sadece bethesda şu anda mevcut bütün ps markalarından daha değerli bir şirket. diğerlerini hiç saymıyorum bile. şu starfield tes 6 falan çıkınca görecem bakalım millet god of war ragnarök mü oynicak yoksa bunlarımı..

Rcp272

9.1.2022 18:16:19

+4
Ben yıllardır Sony'nin bu kadar stüdyomuz var oyun yapıyoruz dediğini duymadım. Neden şimdi ? Daha öncede de dedim yine diyorum sadece Bethesda stüdyoları bile Sony ile kafa kafaya gider, kalan xbox stüdyolarıda farkı açar nesli kapatır Sony de tüm oyunlarını pc ye getirir. Geçen nesli Sony 4 tane adam akıllı oyunla kapattı neden bahsediyorsunuz.

Microphone Not Found

9.1.2022 11:51:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Cok dogru, xbox bitti gercekten. Hani, tum oyuncularin 10 yildan fazla bekledigi Siradaki Elder scrolls oyunu xbox a zamanli olarak exclusive ciktiginda oyuncular Xbox yerine , PS5 de vakit gecirecekler. Hatta yorumlarda, Hadi Bethesda PS5 evimde bekliyorum lutfen konsoluma cikarma gibi yorumlarda bulunacak. Gercekten xbox fabrikalari yanginin esiginde. Ote yandan, sony oyunlarina baktigimizda Yeni gow serisi gibi, yillar boyu havada kombo yapan , havada iki kere ziplamayi basaran kratosu herkes oynasin diye, aptal insanlar icin otomatik ziplama, ve kratos un yeni hobisi dagcilik sporu ile bizi karsiladilar. Hikaye desen zaten, aslinda hikaye yok. Sadece yolumuza cikanlari olduruyoruz. Bir de kaynak yonetimi dusunce gibi seyler ise yaramaz. Cunku aptal insanlar icin yaptigimizdan dolayi, buyuler, otomatik yenileniyor. Bir de yanimizda ki oglumuzda guclenince dusmani devamli donduruyor. Bu yuzden give me a god of war modu da gercekten cok kolay oluyor. Cunku hard mod falan aptal oyunculara gore degil. Iste yeni god of war boyle olur. Aptal insanlar icin. Aptal insanlar god of war i begendi. Bu yuzden hadi santa monica bunun ikincisini yapalim. Biraz daha kolay olsun tamam mi? Spiderman2,wolverine de oyle arkham city seviyesinde olmasa bile ne yapalim yani biz insomniac olarak cok hizli olmamiz lazim. Para zamandir. Oyle yenilikci oyunlar yapmaya gerek te yok. Ismi yeter zaten :) Bu oyuncular Far cry serisine bayiliyor. Gercekten. O yuzden bunun, TPS versiyonu olan iki oyun yapalim. Peki ne olsun? Tamam buldum. Bir tane bunun Japon skinlisini yapalim, adina da ghost of tsushima diyelim. Digerine ise... Buldum!! Bir tane de robotlu versiyonu yapalim adi da Horizon olsun. Ufuk yani.. ufuk..... insan annesine ufuk oynuyorum der mi? Bence dememeli. En azindan ahlaki acidan :) Neyse ki elimizde naughty dog var , 7 sene de bir oyun yapiyorlar. Cok guzel oyun yaptigindan herkes sony studyolarindan bahsederken " baba " studyolar diyorlar. Aslinda ND etkisini dusunup, diger oyunlari da ND gibi oldugunu saniyorlar bir anda. Ama siz bu durumu Yanlis anlamayin. Bir de iste 300 sene de bir araba yarisi yapan onu da yarim yamalak yapan bir firma var. Bu oyunlarin hepsi PC ye de cikacak. Ama Xbox in gercekten sansi yok. tarihte bir kutu olarak adi kalacak....
Zamanlı mı? HAHAHA senin haberin yok herhalde TES6'nın süresiz EXC oyun olacağından.

BSC Misafiri

9.1.2022 11:16:21

+1
Xbok diyen arkadas sen Insomniac Games değil misin ? Muzlara özel bir ilgin var herhalde :D tps konsolu plesteyşın maalesef. başka bir cacık yok..

BSC Misafiri

9.1.2022 09:47:02

+4
Xbox'ın bütün stüdyolarını toplasak GOW aldığı ödüllere yaklaşamaz. Sony'nin 1 oyunu 1000 tane oyuna bedelken bu sefer üst üste bir sürü oyun geliyor... Xbox one zamanında da böyleydi, laf var ama icraat yok. PS5 exclusive oyunlarıyla, Next-VR ile yine 2022 ve sonraki yıllarda farkı açmaya devam eder. Xbox

BSC Misafiri

9.1.2022 00:02:57

+7
Xbokçular ağlıyor, asla Playstation oyunları gibi kaliteli oyun oynayamayacaksınız. Muz atma oyunları, forzanın 150.oyununu oynarsınız. Biz yılın en iyi oyunlarını oynayacaz.

BSC Misafiri

9.1.2022 00:02:55

+1
Microsoftun ana platformu pc ye playstation oyunlarini getirdikten sonra tartisma zaten bitti neyin kavgasini yapiyorsunuz?

BSC Misafiri

9.1.2022 00:02:53

+6
23 stüdyoyu toplasan bir naughty dog, santa monica etmiyor, yazık.

BSC Misafiri

9.1.2022 00:02:51

0
Kanka kaliteli yaparsa çok satar pc ye daha geç çıkar ama sen bilirsin

BSC Misafiri

9.1.2022 00:02:48

0
Yeni oyunumuz ps5 Vs. X box : War of the funboys.Oyun text adventure.Oyun "War never changes" yazısıyla başlıyor.Devamını bu sayfadan takip edebilirsiniz..

Krone

8.1.2022 22:04:38

+1
Xbox bitti diyen arkadaş Series S ve X konsolları Xbox tarihinin en çok satan cihazlarından. 30 milyondan fazla da Game Pass abonesi var. Onlarca yeni stüdyo aldılar ve çıkacak bir sürü oyun var. Evet Xbox bitti PS hede hödö...

Johnny Silverhand

8.1.2022 20:06:55

0
ps kaliteli oyun yapsın da erkenden pc’ye gelsin.

RocK__StaR

8.1.2022 19:52:27

+3
Gördüğüm en boş yorumlardan biri bethesda buglarıyla ünlü bir firma mod desteği olmasa oyunları hiç çekilmez insanların hala skyrimi dünyayı keşfediyim diye oynuyor yan hikayeleri için oynuyor mod için oynuyor bethesda hikaye anlatımını berbat yapıyor oynanışta kötü oluyor mekanikleride elder scrolls evreni bu kadar detaylı olmasa kimsenin ilgisini bile çekmez bu çıkacak yeni elder scrolls ve starfield çok bugla çıkarsa insanlar çok tepki gösterecektir bu sefer öte yandan god of war hikaye olarak sana çok çeşitli şeyler sunuyor oyun boyunca çok şey öğreniyorsun ama sen fanboy olduğun için görmezden geldin tabi ayrıca oynanış olarak en iyi oyunlardan biri aptal insanlar beğenmiş demen bile seni nasıl biri olduğunu gösteriyor

BSC Misafiri

8.1.2022 19:38:07

0
Konsolcular yine birbirine girmiş ama iki taraftada oyun yok. Boşu boşuna birbirini yiyorlar. Bari konsollarınız oyun çıkarsın da öyle birbirinizi yeyin. Şu aşamada neyin kavgasını veriyorsunuz? Çıkmamış oyunların mı?

BSC Misafiri

8.1.2022 18:03:31

0
Cok dogru, xbox bitti gercekten. Hani, tum oyuncularin 10 yildan fazla bekledigi Siradaki Elder scrolls oyunu xbox a zamanli olarak exclusive ciktiginda oyuncular Xbox yerine , PS5 de vakit gecirecekler. Hatta yorumlarda, Hadi Bethesda PS5 evimde bekliyorum lutfen konsoluma cikarma gibi yorumlarda bulunacak. Gercekten xbox fabrikalari yanginin esiginde. Ote yandan, sony oyunlarina baktigimizda Yeni gow serisi gibi, yillar boyu havada kombo yapan , havada iki kere ziplamayi basaran kratosu herkes oynasin diye, aptal insanlar icin otomatik ziplama, ve kratos un yeni hobisi dagcilik sporu ile bizi karsiladilar. Hikaye desen zaten, aslinda hikaye yok. Sadece yolumuza cikanlari olduruyoruz. Bir de kaynak yonetimi dusunce gibi seyler ise yaramaz. Cunku aptal insanlar icin yaptigimizdan dolayi, buyuler, otomatik yenileniyor. Bir de yanimizda ki oglumuzda guclenince dusmani devamli donduruyor. Bu yuzden give me a god of war modu da gercekten cok kolay oluyor. Cunku hard mod falan aptal oyunculara gore degil. Iste yeni god of war boyle olur. Aptal insanlar icin. Aptal insanlar god of war i begendi. Bu yuzden hadi santa monica bunun ikincisini yapalim. Biraz daha kolay olsun tamam mi? Spiderman2,wolverine de oyle arkham city seviyesinde olmasa bile ne yapalim yani biz insomniac olarak cok hizli olmamiz lazim. Para zamandir. Oyle yenilikci oyunlar yapmaya gerek te yok. Ismi yeter zaten :) Bu oyuncular Far cry serisine bayiliyor. Gercekten. O yuzden bunun, TPS versiyonu olan iki oyun yapalim. Peki ne olsun? Tamam buldum. Bir tane bunun Japon skinlisini yapalim, adina da ghost of tsushima diyelim. Digerine ise... Buldum!! Bir tane de robotlu versiyonu yapalim adi da Horizon olsun. Ufuk yani.. ufuk..... insan annesine ufuk oynuyorum der mi? Bence dememeli. En azindan ahlaki acidan :) Neyse ki elimizde naughty dog var , 7 sene de bir oyun yapiyorlar. Cok guzel oyun yaptigindan herkes sony studyolarindan bahsederken " baba " studyolar diyorlar. Aslinda ND etkisini dusunup, diger oyunlari da ND gibi oldugunu saniyorlar bir anda. Ama siz bu durumu Yanlis anlamayin. Bir de iste 300 sene de bir araba yarisi yapan onu da yarim yamalak yapan bir firma var. Bu oyunlarin hepsi PC ye de cikacak. Ama Xbox in gercekten sansi yok. tarihte bir kutu olarak adi kalacak....

BSC Misafiri

8.1.2022 18:03:23

+1
yine başlamışlar boş lafa.. 500 tane stüdyon olsa ne olacak ? yine yapacaksın ebeveyn temasını, eşcinsel karakterlerini adınada yaratıcılık, modern anlayış diyip kandıracaksın milleti. yaratıcılık görmek istiyorsan kendi geçmişine bak, ps1 ve ps2 dönemlerine şöyle bir bakıvermen yeterli görmek için.

BSC Misafiri

8.1.2022 18:03:19

+2
ağla
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Aslinda Jim ryan in demek istedikleri........... 17 studyomuz var ama Naughty dog gibi isler yapan baska studyolarimiz yok. Beceremiyoruz ne yapalim simdi? Ha bu arada o 17 studyomuz var ya? 6-7 tanesi VR oyunlari yapiyor. Hani geleneksel oyunculara pek de birsey sunmuyoruz. Biz sony olarak oyunculara yenilikleri sunmayi cok severiz. Bu yuzden 300 sene de bir Araba yarisi yapan studyo disinda, Eski bir japon firmasi olarak, tum Japon firmalarimizi kapattik. Verecegiz last of us i agizlarina agizlarina, o evren de bir den fazla metaryel olusturacagiz. Remastered, remake tekrar remastered. Bu sekilde gidecek. Cunku guzel deneyimlermis, oyun ici mekanikleri bolca dusunulmus oyunlarmis bunlar pek faydali isler degil. Insanlari salak yerine koyan, herkes oynayasin diye oyun ici mekanikleri tek duze indirilmis oyunlar vardir kitabimizda. O kadar. Ha birde bu 17 studyo oyun yaparken, biz bunlarla yetinmeyip, Fifa, cod , rockstar games. square enix ve atlus ile oyunlarda ozel anlasmalar yapip onlara sirtimizi veriyoruz ki, o 17 studyo oyun yapmakta zorlanirken bizde bosta kalmayalim. Keriz , enayi sirkeleme olan oyunlari konsolumuza entegre edelim. Bu yuzden insanlar nasil aptallassir, nasil bize para odemeye devam eder hep birlikte gorelim. Canlarim benim. Aaa bir dakika , ps plus ile ps now u birlestiriyoruz. Cunku bunu yaparsak biraz da olsa spekulasyon olur cunku gamepass gibi bir sistemi suan yapamayacagimizi soyledigimiz halde , gamepass sistemini 2-3 seneye yapacagiz cunku artik kacacak yerimiz kalmadi. Ama merak etmeyin, oyunculari aptallastirdigimiz icin , onlar gecmisi soylediklerimizi cabuk unutur. Suanlik degil ama siradaki CES'e gamepass gibi bir sistemi tanitabiliriz. Simdiden PS plus, ps now uyeliklerinizi yenileyin. 2 dir artik kutunun sag ust kosesinde dogru soylemedigimiz only on Ps yazisini goremediginiz gibi , PS oyunlarinin 2 seneye PC ye cikacagini bilmiyorsunuz ama yine de siz bu oyunlari 70$ dan alin. Merak etmeyin oyunlarinizla biz Daha cok oyun yapacagiz. Siz 70 dolardan aldiniz mi? Tamam. Bunun Spin off u olur, DLC si olur. Atin 20 dolar daha tamam. Biz bu sekilde PC ye oyunumuzu getirmeden once nasil aptal sovusleriz onun kitabini yaziyoruz. Bu 17 studyo ile gercekten cok para kazanacagiz...... soru almiyorum. Iyi gunler.

BSC Misafiri

8.1.2022 18:03:12

+11
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony 2022 ve 2023'ü domine etmiş durumda.. God of War Ragnarok, Spider-Man 2, Wolverine, Gran Turismo 7, Horizon 2 Forbidden West efsane ard arda geliyor. Forspoken gibi xbox'a çıkmayan 2. parti oyunlar da var. Ayrıca Naughty Dog iki stüdyosu, Ghost of Tsushima, Demon's Souls yapımcılarının yeni gelecek duyurulmamış oyunları da var. Pandemide PS4'ü bile geçiyor, xbox'ın hiç şansı yok.
Perfect Dark, Starfield, Avowed, Fallout, Gears, TES, Hellblade, Forza, Stalker, Age of Empires, Halo, Prey, Dishonored, Psychonauts, Deathloop, Redfall, Scorn, Warhammer 40,000: Darktide, Replaced, Somerville, The Evil Within, Wolfenstein, DooM, Quake, CrossfireX, Microsoft Flight Simulator. bir bu kadarı daha yolda üstüne yeni bir satın alım daha gerçekleştirilecek. artık kim olur orasını sen düşün. gerçekten çok güzel domine etmiş sony.

BSC Misafiri

8.1.2022 15:03:55

+4
Sony 2022 ve 2023'ü domine etmiş durumda.. God of War Ragnarok, Spider-Man 2, Wolverine, Gran Turismo 7, Horizon 2 Forbidden West efsane ard arda geliyor. Forspoken gibi xbox'a çıkmayan 2. parti oyunlar da var. Ayrıca Naughty Dog iki stüdyosu, Ghost of Tsushima, Demon's Souls yapımcılarının yeni gelecek duyurulmamış oyunları da var. Pandemide PS4'ü bile geçiyor, xbox'ın hiç şansı yok.

BSC Misafiri

8.1.2022 15:03:43

+10
Aslinda Jim ryan in demek istedikleri........... 17 studyomuz var ama Naughty dog gibi isler yapan baska studyolarimiz yok. Beceremiyoruz ne yapalim simdi? Ha bu arada o 17 studyomuz var ya? 6-7 tanesi VR oyunlari yapiyor. Hani geleneksel oyunculara pek de birsey sunmuyoruz. Biz sony olarak oyunculara yenilikleri sunmayi cok severiz. Bu yuzden 300 sene de bir Araba yarisi yapan studyo disinda, Eski bir japon firmasi olarak, tum Japon firmalarimizi kapattik. Verecegiz last of us i agizlarina agizlarina, o evren de bir den fazla metaryel olusturacagiz. Remastered, remake tekrar remastered. Bu sekilde gidecek. Cunku guzel deneyimlermis, oyun ici mekanikleri bolca dusunulmus oyunlarmis bunlar pek faydali isler degil. Insanlari salak yerine koyan, herkes oynayasin diye oyun ici mekanikleri tek duze indirilmis oyunlar vardir kitabimizda. O kadar. Ha birde bu 17 studyo oyun yaparken, biz bunlarla yetinmeyip, Fifa, cod , rockstar games. square enix ve atlus ile oyunlarda ozel anlasmalar yapip onlara sirtimizi veriyoruz ki, o 17 studyo oyun yapmakta zorlanirken bizde bosta kalmayalim. Keriz , enayi sirkeleme olan oyunlari konsolumuza entegre edelim. Bu yuzden insanlar nasil aptallassir, nasil bize para odemeye devam eder hep birlikte gorelim. Canlarim benim. Aaa bir dakika , ps plus ile ps now u birlestiriyoruz. Cunku bunu yaparsak biraz da olsa spekulasyon olur cunku gamepass gibi bir sistemi suan yapamayacagimizi soyledigimiz halde , gamepass sistemini 2-3 seneye yapacagiz cunku artik kacacak yerimiz kalmadi. Ama merak etmeyin, oyunculari aptallastirdigimiz icin , onlar gecmisi soylediklerimizi cabuk unutur. Suanlik degil ama siradaki CES'e gamepass gibi bir sistemi tanitabiliriz. Simdiden PS plus, ps now uyeliklerinizi yenileyin. 2 dir artik kutunun sag ust kosesinde dogru soylemedigimiz only on Ps yazisini goremediginiz gibi , PS oyunlarinin 2 seneye PC ye cikacagini bilmiyorsunuz ama yine de siz bu oyunlari 70$ dan alin. Merak etmeyin oyunlarinizla biz Daha cok oyun yapacagiz. Siz 70 dolardan aldiniz mi? Tamam. Bunun Spin off u olur, DLC si olur. Atin 20 dolar daha tamam. Biz bu sekilde PC ye oyunumuzu getirmeden once nasil aptal sovusleriz onun kitabini yaziyoruz. Bu 17 studyo ile gercekten cok para kazanacagiz...... soru almiyorum. Iyi gunler.

Antikaruh

8.1.2022 15:01:29

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ha gayret geldi gelecek :) Xbox bu konuda daha atak bu nesil 23 oyun stüdyosu ile.
400 tane stüdyosu olsa ne yazar ? Allahın mikisoftu exc oyun işini bir türlü beceremedi yıllardır. Bende maddi sebeplerden dolayı gamepass dolayısı ile Series X aldım. Umarım dilimizi ısırtır bu dönem de şöyle güzel güzel oyun oynarız. Adamlar koca bir Xbox One devrini Forza ve Halo ile kapattı. Bu sefer hem gamepass üye sayıları, hem satışta nispeten playstation'ın çok gerisinde kalmamaları bir şeyleri ateşlerde gerçekten oyun yapmaları için motive eder firmayı umarım.

RocK__StaR

8.1.2022 12:37:28

+5
23 stüdyosu var ama sony exc kalitesinde oyun bile yapamadılar gelecekte ne olur bilemem zaman göstericek elder scrolls ve gamepass olmasa zerre ilgimi çekmiyor xbox

BSC Misafiri

8.1.2022 12:07:04

0
Ha gayret geldi gelecek :) Xbox bu konuda daha atak bu nesil 23 oyun stüdyosu ile.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız