Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jim Ryan, PlayStation 2 Konsolunun 160 Milyon Sattığını Bildirdi

 
 
Görevden ayrılan Sony'nin eski patronu Jim Ryan dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda yaptığı açıklamayla beraber Sony tarafından üretilen PlayStation 2'nin 160 milyon adet sattığını iddia etti.
 
Jim Ryan, PlayStation podcasti'nde çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Emekliliğinin ardından gerçekleştirdiği resmi PlayStation podcasti ile beraber Ryan yeni bir röportajda birtakım söylemlerde bulundu. 2000'li yılların popüler konsolu PlayStation 2 hakkında çeşitli sorular soruldu ve Ryan bu konsolun şu anda 160 milyon sattığını belirtti. Hali hazırda tüm zamanların en çok satan konsolu olmasına rağmen daha önce PlayStation 2'nin 155 milyon sattığı bildirilmişti.
 
Sony ikinci nesil konsolun satışları ile ilgili raporları artık resmi olarak yayınlamadığından dolayı bu tarz satış sayıları elbette bir iddiadan ibaret olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan bu yılın başlarında Nintendo, el konsolu Switch’in 139,36 milyon adet sattığını bildirdi. Bu da Switch'in PlayStation 2’nin önüne geçmesi için 20 milyondan fazla satması gerektiği anlamına geliyor.
 
Son olarak Jim Ryan resmi olarak bugün itibarıyla Sony şirketinden ayrılmış durumda ve yerine geçici olarak Hiroki Totoki (CEO) geldi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Konsol Üretme Talimatı Verdi PlayStation’da Yeni Dönem Başladı: Geçici CEO Göreve Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.4.2024 19:25:48

0
Kimsenin umurunda değil Sony dışında bu olaylar. Fakat Nintendo Switch'in satışları yaklaşmış ve geçeceği garantilenmişken hayali bir 5 milyonu eklemeleri çok acınası ve komik. Aynı olayın benzerini Wii zamanında da yapmışlardı.

yaratıc1KLAVYE

2.4.2024 17:40:12

0
Her şey mazide kaldı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız