Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jetpack'lerinizi Kapın, Dinozor Avına Çıkıyoruz!


     Genelde bağımsız yapımcı ürünleri, çıkışını yaptıktan sonra ses getirmeye başlar. Spiral Game Studios'un ORION: Dino Beatdown isimli oyunu da o şekilde. Uzun süredir özlemini duyduğumuz bir temayı konu alan ORION: Dino Beatdown, PC'ye özel olarak çıktı.
 
     Unreal Engine 3 ile geliştirilip bizleri dinozor akınlarının olduğu yere götüren ORION: Dino Beatdown, sunduğu özellikler ile birlikte hem PC oyuncularının, hem de ünlü yapımcıların gönlünü almış durumda. 
 
     Normalde 9.99 dolardan, ilk hafta sebebiyle de 8.99 dolardan satılan ORION: Dino Beatdown, çıkışının hemen ardından Steam'deki en çok satanlar listesinde üçüncü sırayı kaptı. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Özelliklerini, nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız da aşağıdaki video herşeyi açıklıyor;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
orion dino beatdown pc multiplayer co-op spiral game studios indie
Ghost Recon: Future Soldier İçin Yeni Bir Video Sony'nin Joker Kartı, Sony Santa Monica
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

5.5.2012 18:46:51

-3
1-)open world go anywhere demişlerde zaten 2 tepenin arasında bir yerdeyiz.. 2-) bu kadar teknoloji sahip insanlığın dinazorlara ateş etmesinin heyacanını yada gerekçesi nedir? 3-)Oyun bağımsız bir yapımcı için iyi olsada bence saçma bir konusu var..Dinazor geliyo ateş et,uç ve kaç mı! :)

Frostmourne Hungers

5.5.2012 16:43:31

+1
Hiç izlemesem daha iyidi , insanın alacağı varsa da caydırıyor valla.Müzik öğretmenlerine mi yaptırmışlar soundtrack i nedir , içim bayıldı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ORION: Dino Beatdown
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız