Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jeffrey Dean Morgan, The Boys'un 3. Sezonuna Katılmak İçin Görüşmelerde Bulunuyor

 
Son zamanların bir başka süper kahraman dizisi olan, ancak daha farklı açıdan yaklaşan ve oldukça beğenilen The Boys dizisine yeni bir oyuncu katılabilir. Oldukça sevilen ve başarılı bir oyuncu.
 
The Walking Dead, Supernatural ve Watchmen gibi yapımlardan tanınan Jeffrey Dean Morgan, The Boys'un üçüncü sezonuna katılmak için görüşmelerde bulunuyor. Collider'in haberine göre dizinin yaratıcısı Eric Kripke, Jeffrey Dean Morgan'ın diziye nasıl eklenebileceği üzerine oldukça düşünmüş.
 
Henüz resmi bir şekilde açıklanmasa da çok büyük bir ihtimalle Jeffrey Dean Morgan'ın üçüncü sezonda The Boys dizisinde olacağını sanırım söyleyebiliriz. Dizinin ilk sezonu 2019'da yayınlanmıştı, ikinci sezonu ise bu yıl 4 Eylül'de yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the boys ikinci sezon ne zaman oyuncular görsel fragman jeffrey dean morgan
John Wick'in Yaratıcılarından My Friend Pedro Dizisi Geliyor The Falcon and the Winter Soldier Setinden Yeni Videolar Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız